MIT NR 1
kulturystyka to drogi sport
owszem dla frajerow i *****i może być droga
oraz owszem jest jedna naprawdę droga rzecz w tym sporcie ,wręcz bezcenna , a jest to GENETYKA-której sobie nie kupisz!
owszem niektóre sporty sa drogie ale kulturystyka nawet zawodowa wcale nie musi,zarowno dieta , zdrowa ,prosta dieta, minimalny czas treningu -krotki intensywny trening 2 x w tyg ,, suplementy rozsadnie dawkowane-te podstawowe ,ale rownie dobrze możemy je sobie odpuscic, terydy te podstawowe w rozsadnych dawkach tez nie sa drogie,kazde odstępstwo od tego to wyrzucanie kasy w bloto, zauważcie ze im więcej jecie tym więcej scracie ,puchniecie itp. nie przerabiacie tego na miesnie , a w Afryce male murzynki gloduja,a wy się opychacie ,i wysrywacie większość ,a nie lepiej dac polowy tego co jecie malym murzynkom,no ale nie bedzicie ich karmic przecież wlasnym gownem!!!!!
ja mage kupic jajka duże lki zarówno za 3zl 10sztuk wmarkecie lub za 15zl w sklepie eko i naz organizm i tak nie zobaczy roznicy
nie ulgajcie mitom i propagandzie i dajcie mi k.. proteinowego szejkaaaa
kij ze wszystkim ale tak siedze i mysle.
dlaczego mam dawac murzynkom jesc? przez jakis niedlugi okres czasu nawet ok, ale stale czemu?
tym bardziej ze afryka to bardziej urodzajny kontynent niz europa.
suplementy rozsadnie dawkowane-te podstawowe ,ale rownie dobrze możemy je sobie odpuscic
Mariusz Czerniewicz mówi, że jak wydajesz więcej jak 50 zł na suple miesięcznie to robisz to źle
kształcony chłop, z Sebą moze zbic pione i gęby ludziom pozamykać.
ino ze wzrostu malo troche. moglby te sterydy zmienic na takie po ktorych by zrobil chociaz to kilka cm