Powiem tak, ze zdarzaja sie tez i wyjatki wsrod nas...choc ponoc nie ma potworow z doleczkami , pewnie sie troszke zaniedbala
ja mam , ja mam i zawsze mnie to wk****** fajnie wiedziec ze to nie wada, bo zawsze tak myslalam Zmieniony przez - iwonus_s w dniu 2009-08-18 22:18:50 _______________________________ ..............
Ja tez tak myslalam, ze skoro nie kazda to ma to pewnie ze mna jest cos nie tak, skoro mam takie doly z tylu, ale jak widac wszystko jest oki
Powiem tak, ze zdarzaja sie tez i wyjatki wsrod nas...choc ponoc nie ma potworow z doleczkami , pewnie sie troszke zaniedbala ty nie pjerdol tylko pokaz zdjecie piekna ksiezniczko _______________________________ Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.
nie wiem czy mam
też mam _______________________________ Woda po kolana po nocnej burzy. Wywiad z powodzianami. (dziennikarka) Jak myślicie skad wzięło sie tu tyle wody?
Masz Zmieniony przez - Don quixet w dniu 2009-08-19 11:08:32
słyszalem ze fajnie sie w nich sperma zbiera jak lujniesz lasce od tylca _______________________________ tempy chuj...
To sprawdź to jak najszybciej w praktyce, bo nie wypada Panu Władzy powtarzać niesprawdzonych plot - autorytet odznaki cierpi
no wlasnie gestapowcu ! zomo ! nie siej plot ! _______________________________ Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.