FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 2697 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
dość kłopotliwy problem:-/ 
[powiadom znajomego]    
Autor "dość kłopotliwy problem:-/"   

aivi88
 Wysłana - 13 lipiec 2005 21:49        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Szukałam juz pomocy na wielu serwisach i wlasciwie nie znalazlam madrej odpowiedzi ktora by mnie usatysfakcjonowala...Mam nadzieje ze potraktujecie moj problem powaznie..prosze..
Otóż razem z moim chlopakiem juz jakis czas temu postanowilismyie kochac ..i tu zaczal sie problem..nie wiem czemu ale jego czlonek za zadne skarby nie chce wejsc do mojej pochwy...probowalismy juz kilkanascie razy i nic...czuje przy tym ogromny ból prawie nie do zniesienia..czesto tez wtedy krwawię. Czasami czlonek wchodzi mniej wiecej gdzie sie konczy żołądź i dalej juz nie..
Mam sie z tym zglosic do ginekologa?
Czy to normalne?
prosze o powazne odpowiedzi naprawde
Dzieki

korian
 Wysłana - 13 lipiec 2005 21:58      [zgłoszenie naruszenia]

ciężko jest na takie pytanie odpowiedzieć komuś z forum.. jeśli jesteś dziewicą kłopoty z wejściem są rzeczą naturalną tak jak ból i krew. może się jednak zdarzyć tak, że twoją błonę dziewiczą będzie musiał usunąć ginekolog, poprostu zdarzają się przypadki, że jest ona "mocniej zbudowana" (nie wiem czy to dobre słowo). napewno wizyta u ginekologa nie zaszkodzi, on zadecyduje i powie ci co zrobić. ja bym jednak jeszcze spróbował metody naturalnej.. spróbujcie dłuższej gry wstępnej, lub jakiegoś lubrykantu, powinno pomóc. mogło się zdarzyć tak, że poprostu masz ciasną pochwę a twój chłopak członka o większych rozmiarach.. pozdrawia.

Ekspert -

czanymotyl
 Wysłana - 13 lipiec 2005 22:22      [zgłoszenie naruszenia]

jak korian, postarajcie się o dłuzszą gre wstępną, jezeli to nie przyniesie oczekiwanych rezultatów, idz do ginekologa, nie wstydź się, gdyż mozesz mieć "grubsza" błone dziewiczą, nie zrazaj sie bolem

%-)

Specjalista -

booe ban
 Wysłana - 13 lipiec 2005 22:29      [zgłoszenie naruszenia]

nie zrażaj sie bólem? -
do ginekologa dziewczyno

czanymotyl
 Wysłana - 13 lipiec 2005 22:38      [zgłoszenie naruszenia]

moja uwaga na temat "nie zrazaj sie bolu" nie tyczyła tego, że ma na siłe się meczyć i dalej probować przerwać błone dziewicą, wrecz przeciwnie ma iść do ginekologa a mioja uwaga tyczyła "zrazania sie" co prawda napisałem to mechanicznie, bo znam dziewczyne, która zraziła się tak pierwszym razem, tym bolem ze nie chciała z chłopakiem współżyć, a ona właśnie miała przerost (czy jak to sie nazywa) błony dziewiczej, na poczatku jak jej chłopak mi to opowiedziła pojawił mi sie usmiech na twarzy i powiedziałem ze to nie jest mozliwe, ale jednak, była przerazona tym... dlatego to napisałem...

Zmieniony przez - czanymotyl w dniu 2005-07-13 22:39:38

%-)

Specjalista -

dupka
 Wysłana - 13 lipiec 2005 22:51      [zgłoszenie naruszenia]

moze poprostu chlopak chce delikatnie i powoli zeby cie nie bolalo a za pierwszym razem to wedlug mnie powinien raz a mocno i po krzyku :)

Zapraszam do wejścia na:
[freemp3.6e.pl/]

Znawca -

kolenda_m
 Wysłana - 13 lipiec 2005 23:07      [zgłoszenie naruszenia]

dupka naprawde tak uwazasz?? nie spotkalem sie jeszcze z takim zdaniem. Tobie tez tak sim-locka zdejmowali :D?

ferry
 Wysłana - 14 lipiec 2005 00:39      [zgłoszenie naruszenia]

sim-lock kolenda sg za to

Do autorki tematu: Jest duża szansa, że masz zbyt grubą błonę dziewiczą. To co opisujesz nie jest normalne, powinnaś udać się do ginekologa. On Cię zbada wyda diagnozę, jeśli faktycznie jest to zbyt gruba błona wtedy problem likwiduje się nacinając ją chirurgicznie. Moim zdaniem powinnać jak najszybciej iść do lekarza, tu idzie o Twoje zdrowie.

Ekspert -

kolenda_m
 Wysłana - 14 lipiec 2005 01:53      [zgłoszenie naruszenia]

thx, i odbijam:)

Astorre
 Wysłana - 14 lipiec 2005 07:38      [zgłoszenie naruszenia]

Szkoda, ze nikt nie pomyslal o problemie o podlozu psychicznym. Ja uwazam, ze problem moze wlasnie wynikac z nastawienia psychicznego.

Jest tak dobrze, że wcale nie musi być lepiej :-)

slonce_m
ŻABCIA
 Wysłana - 14 lipiec 2005 08:11      [zgłoszenie naruszenia]

rzeczywiście Asstore możesz mieć rację, może jesteście obydwoje zbyt spięci i myślicei tylko o tym, żeby się wszystko udało i jakoś ok wyszło, a nie osobie, swoich przeżyciach
z drugiej jednak strony uważam, że wizyta u ginekolga wcale Ci nie zaszkodzi aivi88, a nawet możesz dowiedzieć się wielu przydatnych rzeczy

..:Była Moderator Działu SEKS:..

..:Żonka i Mama:..

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

dość kłopotliwy problem:-/

Strony: 1 2