Autor |
"dość kłopotliwy problem:-/" |
|
aivi88
|
|
Wysłana - 13 lipiec 2005 21:49 | zgłoś naruszenie regulaminu
Szukałam juz pomocy na wielu serwisach i wlasciwie nie znalazlam madrej odpowiedzi ktora by mnie usatysfakcjonowala...Mam nadzieje ze potraktujecie moj problem powaznie..prosze..
Otóż razem z moim chlopakiem juz jakis czas temu postanowilismyie kochac ..i tu zaczal sie problem..nie wiem czemu ale jego czlonek za zadne skarby nie chce wejsc do mojej pochwy...probowalismy juz kilkanascie razy i nic...czuje przy tym ogromny ból prawie nie do zniesienia..czesto tez wtedy krwawię. Czasami czlonek wchodzi mniej wiecej gdzie sie konczy żołądź i dalej juz nie..
Mam sie z tym zglosic do ginekologa?
Czy to normalne?
prosze o powazne odpowiedzi naprawde
Dzieki
| |
|
 |
|
|
korian
|
|
ciężko jest na takie pytanie odpowiedzieć komuś z forum.. jeśli jesteś dziewicą kłopoty z wejściem są rzeczą naturalną tak jak ból i krew. może się jednak zdarzyć tak, że twoją błonę dziewiczą będzie musiał usunąć ginekolog, poprostu zdarzają się przypadki, że jest ona "mocniej zbudowana" (nie wiem czy to dobre słowo). napewno wizyta u ginekologa nie zaszkodzi, on zadecyduje i powie ci co zrobić. ja bym jednak jeszcze spróbował metody naturalnej.. spróbujcie dłuższej gry wstępnej, lub jakiegoś lubrykantu, powinno pomóc. mogło się zdarzyć tak, że poprostu masz ciasną pochwę a twój chłopak członka o większych rozmiarach.. pozdrawia. |
Ekspert -
 |
|
|
czanymotyl
|
|
jak korian, postarajcie się o dłuzszą gre wstępną, jezeli to nie przyniesie oczekiwanych rezultatów, idz do ginekologa, nie wstydź się, gdyż mozesz mieć "grubsza" błone dziewiczą, nie zrazaj sie bolem
|
|
booe ban
|
|
nie zrażaj sie bólem? -
do ginekologa dziewczyno |
 |
|
|
czanymotyl
|
|
moja uwaga na temat "nie zrazaj sie bolu" nie tyczyła tego, że ma na siłe się meczyć i dalej probować przerwać błone dziewicą, wrecz przeciwnie ma iść do ginekologa a mioja uwaga tyczyła "zrazania sie" co prawda napisałem to mechanicznie, bo znam dziewczyne, która zraziła się tak pierwszym razem, tym bolem ze nie chciała z chłopakiem współżyć, a ona właśnie miała przerost (czy jak to sie nazywa) błony dziewiczej, na poczatku jak jej chłopak mi to opowiedziła pojawił mi sie usmiech na twarzy i powiedziałem ze to nie jest mozliwe, ale jednak, była przerazona tym... dlatego to napisałem...
Zmieniony przez - czanymotyl w dniu 2005-07-13 22:39:38
|
|
dupka
|
|
moze poprostu chlopak chce delikatnie i powoli zeby cie nie bolalo a za pierwszym razem to wedlug mnie powinien raz a mocno i po krzyku :)
 |
|
|
kolenda_m
|
|
dupka naprawde tak uwazasz?? nie spotkalem sie jeszcze z takim zdaniem. Tobie tez tak sim-locka zdejmowali :D?
|
ferry
|
|
|
|
kolenda_m
|
|
thx, i odbijam:)
|
Astorre
|
|
Szkoda, ze nikt nie pomyslal o problemie o podlozu psychicznym. Ja uwazam, ze problem moze wlasnie wynikac z nastawienia psychicznego.
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
rzeczywiście Asstore możesz mieć rację, może jesteście obydwoje zbyt spięci i myślicei tylko o tym, żeby się wszystko udało i jakoś ok wyszło, a nie osobie, swoich przeżyciach
z drugiej jednak strony uważam, że wizyta u ginekolga wcale Ci nie zaszkodzi aivi88, a nawet możesz dowiedzieć się wielu przydatnych rzeczy
Ekspert -
 |
|