poza tym o jakich ty metodach dziecko (bo tak moge do ciebie mowic jesli masz JUZ 18 lat) piszesz... nie ma zadnych metod. Jedni maja w dupie panny, inni lgna pod ich pantofle jak magnes do metalu i cala filozofia. Osobliwe jest tutaj tylko to, ze ci ktorzy maja w dupie zyja spokojnie, ruchaja i sa szczesli, podobnie jak ci drudzy, ktorzy prosza sie o baty.
A teraz idz sie poucz moze bo chyba w szkole powinnas byc, nieprawdaz?
i dziwisz się ze związki Ci nie wychodzą? weź przeczytaj sama co napisałaś
ja tu widzę za***istą nienawiśc do mężczyzn, może mialas zbyt surowego starego, moze ktoś Cie molestował za młodu. a Ty teraz chcesz zemsty na facetach, cieszy Cie to ze są słabsi od Ciebie ze teraz Ty wygrywasz. nawet nick masz jakiś taki męski.
piszesz na forum publicznie do Vlada bo jak pewnie zauważyłaś ma on tu silną pozycje, Ty zresztą nie szukasz porady tylko konfrontacji. nie ma żadnych teorii Vlada ani nikogo innego, a jeśli już bardzo chcesz to zawiera sie ona w jednym zdaniu 'nie bądź miękką pussy'. on niczego nie wymyślił on tylko to i owo zauważył i dzieli sie z nami.
Zmieniony przez - Behemot_ w dniu 2007-06-12 10:04:27
Tutaj nawet Vlad nie pomoże. To, że trafiasz na same mameje w życiu to Twój pech. Ciebie też nikt nie zmieni jeśli tego nie będziesz chcieć. Skoro tak sobie owijasz facetów wokół palca, to znaczy, że Ci to odpowiada. Więc, o co Ci tak naprawdę chodzi. Albo kończysz z tym procederem, albo szukasz faceta, który nie ulegnie. Proste.
PS jeszcze nie spotkałem takiej dupy, która byłaby mnie w stanie omotać
Olu, musze przyznac ci racje, poniewaz sam uwazam ze wiele z tych patentow (choc nie wszystkie) dziala tylko na glupie, niedojrzale panienki. Po twojej wypowiedzi jednak moge z pewnoscia stwierdzic, ze ty rowniez do nich nalezysz, a ze jest ich zdecydowana wiekszosc to potwierdzasz tylko regule.
Nie pisz że na "każdą" bo sam doskonale wiesz, że wszyscy są inni.
Myslisz,ze te Twoje patenty dzialaja bezwzglednie na każda panienke
Ale jakie patenty? NIK tu nie podawał żadnych schematów dzięki którym będziesz guru podrywaczem. To nie te forum gdzie wypisuje się tandetne zdania którymi można zacząć rozmowę. Jest to forum gdzie bardziej doświadczeni użytkownicy dają rady tym mniej bo być może byli już takiej sytuacji. Najczęściej są to właśnei rady aby facet zachował się wobec swojej panienki jak mężczyzna. Sam pisze że tego Ci trzeba, spokojnie jeszcze trafisz na takiego który już zdążył poznać dziewczyny wyciągną z tych kontaktów kilka wniosków i już nie będzie przy dziewczynie stawał się podmiotem, bo wie że nie na tym to polega.
Wiec chodzi o to,ze zaden z moich kilkunastu zwiazkow nie przetrwal,bo ja jestem zawsze silniejsza od mojego gacha,omotanie sobie jego wokol palca trwa moment
Moim zdaniem sam idziesz na łatwiznę, widzisz że podobasz się chłopakowi i do takiego startujesz, sama wybierasz tych "słabszych"= mniej doświadczonych. Myślisz sobie: to fajny chłopak, można się nim zainteresować, jeśli mi z nim nie wyjdzie to i tak nic nie stracę bo w końcu najlepszy to on nie jest, taki aby był.
Nie podejmujesz prawdziwego dla siebie wyzwania, bo się boisz że z tym który Ci się naprawdę podoba, mogło by nie wyjść, że on by na ciebie nie zwrócił uwagi, a nie chcesz czuć tego przykrego uczucia że zostałaś odrzucona bo mu się nie spodobałaś (tu już znajdziesz jakiś własny kompleks, co jemu w Tobie się nie spodobało) . Każdy lubi odnosić sukces, a nie lubi porażki, ale pamiętaj, że jak postawisz przed sobą prawdziwe wyzwanie i ci się uda to będziesz z tego o wiele bardziej dumna. Zatem zmień swoje podejście, nie patrz na tą 2 klasę, tylko staraj się o tych o których myślisz w trakcie chodzenia z "tymi okręconym" Miej nastawienie, że jak nie wyjdzie to ok przecież nie musi, facetów jest wielu, a ja spróbowałam i teraz mam ochotę próbować dalej.
Zmieniony przez - YAMCHA w dniu 2007-06-12 10:12:40