Autor |
"do Vlada" |
|
SivyŚ-Ś
|
|
Wysłana - 12 czerwiec 2007 07:43 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Myslisz,ze te Twoje patenty dzialaja bezwzglednie na każda panienke?no co Ty tu tym malolatom z glowek kibelki jakies robisz nie ma jednego przepisu na kazdego , nie mozliwe,ale każdy ma swoje chobby.To moze mi cos poradzisz na problem z facetem?jesli uwazasz,ze sie znasz?Wiec chodzi o to,ze zaden z moich kilkunastu zwiazkow nie przetrwal,bo ja jestem zawsze silniejsza od mojego gacha,omotanie sobie jego wokol palca trwa moment,ja tu nie kozacze,nie jestem miss swiata ani nic takiego,chcialabym naprawde wreszcie poczuc smak wyrownanej walki i jak sie domyslasz moja ofiara po usmazeniu juz mi nie smakuje,to jakis tym modliszki?najgorsze jest to,ze juz nie mam 18lat i jakos tak be=rakuje mi kogos na stale,lecz nie moge tworzyc zwiazkow na sile....Pozdrawiam,Ola.
| |
|
 |
|
|
SkocznyBoB
|
Ciasteczkowy Potwór
|
|
toż to wyzwanie  |
 |
|
|
SivyŚ-Ś
|
|
|
|
phantoomm
|
Fanta
|
|
|
|
Skarbowy
|
|
łałałiła, sie porobiło
|
|
timo6
|
|
ssac kazda panna moze troche lepiej lub troche gorzej tralalala
Znawca -
 |
|
|
piotrusxtc
|
|
|
|
SivyŚ-Ś
|
|
Widac,ze jestescie po podstawowce,nie sadze ja sie wypowiadam,z kulturka na bakier? |
 |
|
|
SivyŚ-Ś
|
|
a kwestie ciagniecia druta pozostawiam tobie |
 |
|
|
piotrusxtc
|
|
kultura? To ty tutaj wyjezdzasz z niewiadomo jakimi pretensjami... I owszem, masz racje. Z obecnych tutaj kazdy ukonczona ma podstawoweke, podobnie jak gimnazjum, szkole srednia i w wielu przypadkach nawet studia...
I z tego co widze to nikt cie tutaj nie chcial obrazic swoja wypowiedzia a po prostu skrytykowal twoje zalosne metody. Kazda kobieta mysli ze jest fajna lecz szkoda tylko, ze inni maja o niej zdanie odwrocone o 180 stopni
Specjalista -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
"ze juz nie mam 18lat" no tak bo masz 18 i 8 dni  |
 |
|