Wszystko zależy od organizmu oraz tego ile się tego bierze. Biorąc 2-4 miesięcznie krzywdy sobie nie zrobisz o ile nie jesteś podatny.
Wczoraj się widziałem z nr. 2 i decyzja taka, że będziemy się kolegować i tyle. Dziewczyna nawet się nie przejęła więc najwidoczniej byłem tylko przerywnikiem do czasu aż nie znajdzie sobie czegoś lepszego. Rachunek też został podzielony na pół
...
Podobać to może się nie podoba. Jednak praca w dużym korpo z dobrą wypłatą. Robisz 8h i wychodzisz. Do pracy jadę 15min. oraz w budynku siłownie, stołówka oraz inne duperele. Można spokojnie pracować a jest jeszcze dużo czasu na naukę oraz czas wolny. Pracuje jeszcze w finansach to kadra składa się z młodych przyjezdnych magister, które wklepują dane do tabelek Sam jestem brzydki i łysy a na towarzystwo nie narzekam
zresztą sprzedaż mi się znudziła mam już dosyć bycia dziwką która wciska ludziom kit aby plan się zgadzał.
Zmieniony przez - Termitek w dniu 2016-12-29 21:09:29