Autor |
"dylematy moralne, zycie studenckie i małe kłamstewka" |
|
rafee
|
|
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
o ****a to tą bajeczke jeszcze lasku kupują :P
a w tym momencie najbardziej by pasowala"kochanie niema co naszego zwiazku wystawiac na taką probe,a nieche miec z tobą zlych kontaktów , wiec zakonczmy to jak cywilizowani ludzie, i utrzymujmy dobry kontakt" i jetses wolny stary !
Ekspert -
 |
|
|
wioluś
|
|
|
|
faramka
|
|
|
|
dynamic
|
|
powiem tak:)
przeczytałem opinie które się pojawiły. Wnioski:
-dziwne to forum:)
wydawało mi się ze na forum się dyskutuje o problemie a nie o osobie która go wysunęła:) ewulciu czy jak ci tam (chodzi o tą mała z aparatem) wiem jaki jestem i wiem jakie sa poglądy naszego społeczeństwa na temat zdrady:) prosiłem o pomoc w rozwiązaniu problemu:)
niektóre pomysły sa fajne:) podoba mi się ten o sportowym seksie:):):) w sumie trzeba ćwiczyć forme żeby nie wypaść z obiegu:) powinnismy sieobracać i sprawdzać jakość polskich dziewczyn:) [to żart- tak dla wiadomości tych zbyt poważnych]
stronka niestety nie działa:/
pozd |
 |
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
hmm forum fajne :P ino zle trafiles bo tutaj sie nielubi zdrady, i niema dla niej usprawiedliwienia :D
Ekspert -
 |
|
|
kptNemo
|
|
dynamic - kawal sku***la z ciebie. jakbym bratem twojej dziewczyny i sie dowiedzial to polamalbym ci nogi. opanuj sie czlowieku, pokarz ze potrafisz myslec nie tylko czlonkiem ale i glowa. pomysl ze kiedys bedziesz mial dzieci i bedziesz je uczyl czym jest milosc, wieronsc, zaufanie.
mam nadzieje ze ta biedna kobieta robi to samo tobie
znajdz sobie jakies hobby a jak nie chcesz jej stracic to nigdy w zyciu jej tego nie mow, ale musisz sie zmienic. inna opcja - jezeli na prawde zalezy ci na niej to zerwij z nia, a pozniej dopiero powiedz jej co zrobiles, nie choddz nie blagaj o przebaczenie tylko daj jej zyc. pamietaj dlaczego z nia jestes - ona na pewno ci ufa. na seksie ani sie swiat nie zaczyna ani sie nie konczy...
pozdrawiam |
 |
|
|
prezes85
|
|
Jak ja lubie tych wieśniaków co przyjeżdzają do wielkiego miasta. Zostawiając żoneczki, mamusie itp Nagle smycz się rozluźniła. Pukają gdzie chcą i się chwalą jacy fajni są. dynamic Pochwal się mamie. Zapytaj też ją co zrobić. Ja mam cię w du.pie.
Specjalista -
 |
|
|
czanymotyl
|
|
|
|
faramka
|
|