Autor |
"dziewica" |
|
funkadelic
|
|
dubel
Zmieniony przez - funkadelic w dniu 2006-03-09 15:35:24 |
Znawca -
 |
|
|
DOPING+
|
|
kobiety *****stwo maja we krwi
nie zmienie zdania bo to prawda
mam tylko nadzieje ze faceci naucza sie z nimi postepowac tak jak ja to zrobilem
pozdrawiam |
Specjalista -
 |
|
|
ysabell
|
|
Jej, tak naprawdę to nie wiedząc ile oni mają lat, trudno coś sensownego powiedzieć...a poziom autora po postach nie wygląda na dojrzały...
doping Twoje podejście do kobiet jest załamujące,
i absolutnie się nie zgadzam z tym że ku....two mamy we krwi!!!
zresztą jak od każdej suki pies bierze to jak to świadczy o psie????
poza tym wielokrotnie kobieta "nie daje" a i tak jest brane...ale nie będę wam panowie wypominać patologii, gdzie reprezentujecie zdecydowana wiekszość znanych zaburzeń i odchyleń od normy....
|
|
VLAD.IV
|
|
zdecydowana wiekszość znanych zaburzeń i odchyleń od normy
Wszytko mozna interpretowac na dwa sposoby... tak wiec owszem - to prawda co napisalas powyzej... mezczyzni są tak narazeni na udręczenie psychiczne, szantaże sexualne i liczne zdrady... że ich psychika nie wytrzymuje tego...
... i z tego właśnie powodu, dochodzi do opisanych wyzej zjawisk...
A problem w tym, że nie ma złych kobiet... złych mężczyzn.... są źli ludzie - obojga płci....
Tylko kobiety uwielbiają gadać jakie to świnie z facetów... i jest to ogolnie akceptowalny spolecznie swiatopoglad... a same robią z siebie świete
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
funkadelic
|
|
A problem w tym, że nie ma złych kobiet... złych mężczyzn.... są źli ludzie - obojga płci....
W tym własnie sedno bo nie chodzi o to zeby odbijac piłeczke i zrzucac wine na przeciwna płec a na tym forum panuje taka zasada, ze faceci zrzucaja wine na kobiety a kobiety na facetów.Ciezko kazda sytuacje traktowac w identyczny sposob zakładajac jak np. Doping+ z gory, ze to kobiety zawsze sa winne i inaczej sie nie da. |
Znawca -
 |
|
|
sargon
|
|
jesteś beznadziejny - do autora postu
|
Raskus
|
Biofil
|
|
|
|
finlandia
|
|
Dla mnie osobiście, po tym co napisałeś uważam, że po prostu jej za bardzo nie szanujesz. Najpiękniejszy akt między kobietą a mężczyzną nazywasz pukaniem, czy rodziewiczaniem, to po prostu świadczy o Twojej przedmiotowości związku. Ale jeśli już koniecznie chcesz jakiejś rady, to powiem tyle: najzwyczajniej w świecie z nią porozmawiaj szczerze. Czy na pewno tego chce, czy jest gotowa, jeśli jest taka potrzeba, to powiedz jej, że nie będziesz nalegał. A swoją drogą wspomniałeś, że jest dziewicą czyli najlepszym materiałem na żonę. To rozumiem jak już ją "rozdziewiczysz", to już nie będzie dobrym materiałem na żone i wtedy ja rzucisz? Ciekawe.A propos materiał na żonę - znowu uprzedmiotawianie człowieka.
Pozdrawiam :)
|
|
Y.O.G.A.21
|
|
jest dziewica i idealnym materialem na zone mam zamiar na dniach ja puknac no ja pier...le wiesz co, moze zostaw ten idealny materiał na żone dla kogoś, kto jest idealnym materiałem na męża
|
|
funkadelic
|
|
raskus, widac ze jestes nowy bo jakbys poczytał troche tematow z tego forum to bys wiedział ze taka tendencja panuje.Poki co to ty pier*olisz głupoty i zakładasz niepotrzebne tematy. |
Znawca -
 |
|