Autor |
"dziewuchy w UK" |
|
LukRecJa
|
|
|
|
mlkv
|
|
Szczekanie i zamkniecie ryja - jestem z dobrego domu i tak na codzien mowie do ludzi.
"Ile masz kablu?" - A Ty ile w bioderkach?
 |
|
|
LukRecJa
|
|
|
|
mlkv
|
|
93 - spoko.
W kablu - w avku - blizej 45 niz 40. Teraz troche spadlem bo nie trzymam diety i rzadziej trenuje. Ale czarnuchy nadal czuja rispekt
Do Polski - nie wiem. Zalezy jak sie sprawy rozwina.
Nie przez Holandie.
Skad te pytania? Policja?
 |
|
|
LukRecJa
|
|
|
|
mlkv
|
|
Holandia - jezeli wszystko sie uda pozamykac dobrze to rzeczywiscie w planach jest miesiac lub dwa w Amsterdamie, z przyjaciolmi i w klimatach Las Vegas Parano: hazard, dziwki, alko i dragi.
Plany - pozyjemy zobaczymy. Teoretycznie moge pracowac wszedzie, w praktyce pewnie uk, holandia lub usa, po wczesniejszym paroletnim pobycie gdziestam.
 |
|
|
LukRecJa
|
|
Fajne by było LVP w Holandii ale zamiast dziwek - swój własny chłop;)
a może się przejedziemy w wakacje na weekend
Zmieniony przez - LukRecJa w dniu 2008-02-06 16:33:42
|
|
highpriest
|
|
mlkv, bez urazy, ale zeby ktos przed toba czul respekt - patrzac pod katem sylwetki, czy to tej z ava czy tym bardziej na spadkach, to jeszcze w chvj koksu bys musial o***ac.
rozumiem, ze polaczenie SW i silki troche inna bajka, ale mimo wszystko
 |
|
|
mlkv
|
|
Na wstepie prosze o nieprzedluzanie offtopa i "minutki nienawisci" w Moim kierunku. Przyczyny doskonale rozumiem, ale nie temu ma sluzyc ten temat.
Offtop:
evils/highpriest: Tu jest forum i internet wiec Ja generalnie urazy nie zywie.
Jestem w miare prosty i nie mam problemu z zalatwianiem spraw zwiazanych z tzw. "respektem" i miejscem samca w stadzie w realu po mesku i 1x1, o ile jest ku temu przyczyna.
Od czasu przyjazdu do UK rozwiazanie takie w kwestiach konfliktowych proponowalem w praktyce 4 razy, poza tym raz zgodzilem sie z kolesiem "sprawdzic" na gole lapki bo slyszal ze Polacy dobrze sie bija ( irol ).
3 kolesi ( 2x arab i 1x murzyn ) zrezygnowalo na wejsciu, przy czym w odniesieniu do 1go araba musial rowniez odpuscic jednej blond-rosjance, co zrobil z duzym zalem, jak to brudas.
2 innych - irol i murzyn, obaj w wadze 100+, nie peklo. Irol podziekowal po nastu sekundach i zostalismy kolegami. Murzyn troche go czasowo przegonil, ale i tak do tej pory pierwszy podaje Mi lape jak Mnie widzi.
Generalnie nie uwazam sie za supermana, ale swoje umiem i w sprawach respektu nie mam na co narzekac.
Koniec offtopa.
 |
|
|
Gumis777
|
|
|