Autor |
"dziewuchy w UK" |
|
Garlicsos
|
|
wiemy ale ten jest ostrzejszy :) sog dla ziomka z gory :) (co to ****a ten sog wogole??)
|
mixerboss
|
|
jak bylem na wyspach to musze powiedziec ze irlandki sa niezle spasione, zdarzaly sie ladne ale niestety tylko zdarzaly.... :)
|
|
Sweet69
|
|
Angielki - jak polki pod względem urody tu i tu zdarzają sie zaniedbane pasztety jak i ladne sztuki
ale w irlandii żeby zobaczyć jakąś ladną to trzeba mieć szczeście, <może ja tego szczescia nie miałam> :-] |
Ekspert -
 |
|
|
zuniaa
|
|
Nie wiem jak jest w Anglii, ale w Szkocji ludzie ogolem nie sa zbyt urodziwi...tak wielu spasionych ludzi w Polsce nie widzialam.
Co do dziewczyn, potrafia byc bardzo wulgarne (mowie tu o Szkotkach) no i duzo ludzi ma tam problem seksualny -------> AIDS
Radze uwazac, nigdy nie wiesz na kogo trafisz.....
|
mlkv
|
|
O aids to ja już bym się bardziej martwił u polskiej kebabiary czy innej miłośniczki kameruńskich poetów znad wisły.
Pzdr,
 |
|
|
zuniaa
|
|
"Według raportu Departamentu Zdrowia Wielka Brytania to jedyny kraj Unii Europejskiej, w którym liczba zakażeń wirusem HIV wzrasta. Zastraszający jest też poziom wiedzy młodzieży na temat największej plagi ubiegłego i obecnego stulecia."
Koles wiem co mowie, wielu ludzi ma tam spory problem...
Mam faceta w uk, byl djem opowiadal mi co widzial....powiem tak ludzie sa tam bardzo "wyzwoleni" pod wzgledem seksualnym.
|
mlkv
|
|
Ucz Mnie jeszcze, głupia polska dupo co tam gdzieś od kogoś coś usłyszałaś.
Dla ciebie nie jestem "koleś".
W życiu zwiedziłem sporo świata a w UK siedzę od półtora roku.
 |
|
|
smallblack
|
|
W życiu zwiedziłem sporo świata a w UK siedzę od półtora roku
No to rzeczywiście strasznie długo.
Zuniaa masz racje, wiem coś na ten temat, ale widzisz nie wpierajmy nikomu swoich racji bo tutaj pewien Pan widać wie wszystko. :D '
|
zuniaa
|
|
Sorry ale raport WHO mowi sam za siebie, wiesz co to WHO? pewnie nie lol
"glupia dupa" i bez takich mi tu
|
mlkv
|
|
|