mlkv haha
bo polki to takie cichociemne dajki
jak nikt nie widzi i nikt sie nie dowie - jest po za miastem , albo lepiej - w innym panstwie, czy to na emigracji, na wakacjach to zawsze przygrucha sobie jakiegos ruchacza. nie dziwie sie ze anglicy maja taka, a nie inna opinie o polkach, ONE SAME NA TO ZAPRACOWAŁY !!!!
i w kraju tez dawałyby dupy gdzie popadnie, ale boja sie ze ktos sie dowie, beda mialy zlą opinie na miescie i w rodzine, a im dalej od domu tym juz ****a robi sie pojemniejsza
A zarzut że w wlk. brytanii ludzie są zbyt wyzwoleni seksualnie wygłoszony przez polkę musi budzić śmiech u kogoś kto w wielkiej brytanii trochę siedział.
Tzn mam rozumiec ze nie sa wyzwoleni
Mieszkalam w Szkocji jakis czas i widzialam sporo rzeczy, takich patologii jak tam w Polsce nie uswiadczysz.
Poza tym czemu caly czas mowisz ze Polki to takie kurvy, a wy to co? wam wolno tak? kazdy ma potrzeby hahaha
A tak wogole to cham straszny jestes, widac pobyt tam zle na ciebie wplywa albo masz tak od urodzenia
Jak arab bije w buzię ale płaci czynsz to "jest słodki" i się nim chwalisz mamie a jak Polak pisze że da w ryj to od razu cham?
Czy cię boli że w sposób barwny prawdę napisałem o kosmicznych kompleksach i kvrewstwie rodaczek widocznych gołym okiem za granicą?
No chyba że to taka reakcja na wspominkę o Simonie M., o którym dziewczynki jak najszybciej byście chciały zapomnieć. W tej "okropnej" Szkocji takiej "kariery" by nie zrobił . Ciekawe czemu?
może jestem młody, może głupi, moze tacy sami są moi kumple, ale jak ktoś zruchał jakiegoś wiejskiego lachona to nikt nigdy nie mówił " a ona byłą taka słodka i cudowna, nie wiedziałem co robić", nie udawał zranionego, cnotliwego księcia z bajki, po prostu zerżnął ją
tak jest różnica między facetami, a kobietami