Autor |
"dziewuchy w UK" |
|
mlkv
|
|
Jakby większość facetów w PL miało takie podejście jak tu prezentuję to problem by nie istniał w takich wymiarach.
A generalnie jestem szczery i nie jest dla Mnie problemem powiedzieć wprost jakiejś kozie głoszącej śmieszne teorie i myślącej że wszystkie rozumy pozjadała kim tak naprawdę jest ( vide głupia dupa ).
Ale ok, zluzuję.
 |
|
|
Garlicsos
|
|
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
|
|
mlkv
|
|
Rzeznikoz - typowy "przypadek" poleczki na emigracji .
Ja jestem zdania że to wspomniana tolerancja dla kvrewstwa w Kraju + mocna indoktrynacja córci przez mamusie wychowane w czasach kiedy każdy cudzoziemiec miał "dulary" za które można było coś fajnego w Pewexie kupić.
Jedno pokolenie musi wymrzeć i tyle.
 |
|
|
Garlicsos
|
|
|
|
Koupaq
|
|
Jakby większość facetów w PL miało takie podejście jak tu prezentuję to problem by nie istniał w takich wymiarach.
A generalnie jestem szczery i nie jest dla Mnie problemem powiedzieć wprost jakiejś kozie głoszącej śmieszne teorie i myślącej że wszystkie rozumy pozjadała kim tak naprawdę jest ( vide głupia dupa ).
Ale ok, zluzuję.
Generalnie to jesteś prostak, który cwaniakuje na forum i kozaczy do kobiet. Ustawiać się z płcią przeciwną, żeby jej spuścić łomot? Ja nie wiem, jakim cudem taki tępak jak ty jest w stanie opanować tak trudną czynność jaką jest oddychanie. Czy tutaj nie ma moderatorów? Ten koleś aż się prosi o jakieś upomnienie/bana!
|
|
PanMarcin
|
|
e tam ******lisz
mlkv to jedna z niewielu osob tutaj która potrafi nazwać rzeczy po imieniu, to co mówi potrafi rzeczowo uzasadnić, poza tym mieszka w UK więc wie jak to tam wygląda
btw nazywasz go prostakiem a twoje wyzwiska są strasznie prostackie
Zmieniony przez - PanMarcin w dniu 2008-02-04 00:25:57 |
Znawca -
 |
|
|
Gumis777
|
|
dokladnie odwalic sie od mlkva dobrze gada
|
Znawca -
 |
|
|
xaero16
|
|
Kuopaq ale co, dziewczyna wyjechala do roboty do UK czy co?
|
mlkv
|
|
|