Autor |
"dziewuchy w UK" |
|
greg 82
|
|
Mlkv "Nie będę z leszczem gadał."
Taa i jeszcze dopisz jak w co drugim poście jaki Ty mocny jesteś bo fajny cham i doktorat robisz... A mnie śmieszą kolesie jak Ty co mają podjarę, że im się udało i teraz uważają się za lepszych od tych wszystkich "leszczy"... |
 |
|
|
edieekoks
|
|
a mnie śmieszą kolesie, którzy dali by za swoją księżniczke ****a sobie uciąć, a ta tak popuszcza szparki innym, że aż syczy, nie wiem, czy takich kolesi ma być żal, czy sie z nich na******lać, ale raczej to pierwsze |
 |
|
|
mlkv
|
|
Jak sie pewnie domyslasz greg mam gleboko w dupie co ciebie smieszy
Z ta urocza polska zazdroscia mam do czynienia od tak dawna ze wlasciwie sie juz przyzwyczailem. W Kraju i za granica.
Najlatwiej by Mi bylo zmienic nazwisko na "Smith" i zaczac udawac ze nie znam Polskiego - wtedy by sie "problem" skonczyl.
Rodakom z reguly pomagam jak mam czas - nawet tzw. marianom.
O ile nie prezentuja mentalnosci czestej na emigracji tzn. swojemu wbije noz w plecy, obcemu dupe wylize.
A koles wczesniej pokazal wlasnie, ze nie przeszkadza mu gdy anglik jedzie rodaczke od kvrew, natomiast ma wielki problem gdy rodak wytyka im kvrewstwo w bezposredni sposob i w oparciu o dowody.
Dlatego jest wlasnie leszczem. Dotarlo?
 |
|
|
crystal85
|
|
Zastanów się człowieku co ty piszesz. Czego ci można pozazdroscic??? Po tych twoich tekstach stwierdzam, że jesteś zwykłym wsiokiem...piszesz jak wsiok, jak prostak. Masz jakieś wykształcenie wyższe??? Wyjechałeś i nie masz pewnie do czego wracac pewnie, a tam na wyspach jestes nikim na tle Brytoli. |
 |
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
|
|
mlkv
|
|
U takich "rodaków" najprostszy sposób pokazania że masz perspektywy to wysmarowanie ryja pastą do butów i nawijka w pseudo-urdu, a nie tam jakieś Phd...
Wtedy jesteś pan pełną gębą. A jak jeszcze do tego będziesz miał używaną betę to Ci buty wyliżą. Zresztą byłeś w irl, to pewnie ich widziałeś.
Jak już wspominałem - prosta mentalność kundli i lokajów którym lata komunizmu wbiły w łeb że obcy = lepszy. Żadnej dumy z pochodzenia. Zwykłe śmieci.
A wracając do wątku głównego - nie wiem jak w innych rejonach ale u Mnie wysyp Hiszpaneczek. Fajne. Przyjazne. Coraz lepiej mówią po angielsku. Często na pogodę narzekają.
 |
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
|
|
rafee
|
|
Jak tak chodze po imprezowniach to zauwazylem, ze to cale barachlo pojechalo za granice a w polskich lokalach juz panienki nie biegaja po kiblach z pustymi szklankami i wychodza z pelnymi
Czyzby zostaly te normalne ?
|
|
mlkv
|
|
Rafee - w LDZ dziewczynki po prostu pily z kranu zapominajac przymknac drzwi
Rzeznikoz - "zla pogoda" - ale to plus. Ktos je przeciez musi pocieszac przy tych deszczach.
 |
|
|
OloKK
|
Dżony Dep
|
|
Mieszkałem z Hiszpankami.
Jakieś takie dziwne. Za wesołe jakieś
[www.facebook.com/olokk] |
Specjalista -