Zależy też jaki by charakter miała. Bo gdyby była ****ą z charakteru to raczej nie.
zalezy od motywow ktore nia kierowaly, czy kasa, czy chec dowartosciowania sie, czy jakos tak jej w zyciu wyszlo, czy poprostu lubila seks. mowie o obu typach i te cechy moga sie przeplatac i miec rozne natezenie.
jesli byla poprostu leniwa dupa bez ambicji ktorej nie chce sie pracowac bo latwiej rozlozyc nogi, niewazne amatorsko czy profesjonalnie, to zdecydowanie nie. mleqsowi (jak to sie ****a odmienia ) chodzilo pewnie o to ze dla bardziej nadzianego faceta zostawi tego mniej nadzianego ktorego wyrwala wczesniej a po drodze jeszcze dawala dupy kolegom ich obu i sama nie wie dlaczego
Zmieniony przez - Behemot_ w dniu 2007-07-26 15:02:11
czyli jak behemot jak ci powie że była dziwką bo jest leniwa to zle a jak ci powie że była dziwką bo tak wyszło to może być? to już wiadomo że motywy są jej motywami a ty masz do zaakceptowania tego faktu z przeszłości lub nie i o to pytam :D przecież nie będziesz się w tym kopał jak ona mówi że już taka nie jest więc po co o tym mówić :D
napewno mozna dojsc na milion sposobow co ja sklonilo do takiego a nie innego trybu zycia, a jak nie to predzej czy pozniej wyjdzie czy to k.u.rwa glupia jest czy tylko byla dziwka z zawodu i juz sobie z tym dala luz.
napewno Ci nie oznajmi z rozbrajajaca szczeroscia - wiesz w szkole sie nudzilam, 8h w pracy to dla mnie o 7h za duzo, wiec jakos tak zaczelam brac do paszczy to i owo.
****a napewno nie bedzie mi odpowiadac z intelektu czy charakteru, ze wzgledu na maniere takiej kobiety, jak patrzy na facetow itp to poprostu widac, wiec problem jej przeszlosci nie ma i tak znaczenia bo nawet bym nie podbijal.
Zmieniony przez - Behemot_ w dniu 2007-07-26 15:22:20