Sam nie wiem Methos, pewnie dlategeo,że jak nie zaznało się prawdziwej miłości to się nie zna jej smaku. Gdy widzimy super furę to myślimy że jest świetna, ale jak ją kupimy to żałujemy bo uświadamiamy sobie,że to auto nie ma duszy...
mowilem ze ogrygialny, pokazcie mi tylko w ktorym momencie napisalem ze sie zakochalem bo ja nie widze...poprostu napisalem ze pierwszy raz tak mam, o obecnej dziewczynie tez wczesniej b czesto myslalem a jakos mi sie nigdy nie snila, a inne dziewczyny ktore mi sie podobaly i mi sie snily to po snach nic wiekszego niz tylko podobanie sie mnie nie ciagnelo do nich ) zamotalem,ale mam nadzieje ze wiecie o co chosi
nieee no az zmeczona sie poczulam po tym poscie stary rozkminiasz nad babka ktora ci sie przysnila, swojej nie kochasz ale jestes z nia i jest fajnie, fajnie bedzie jesli ona tez cie nie kocha i jest z toba bo tak ale ktos tu po dupsku dostanie albo ona od ciebie albo ty od chlopaka dziewczyny ze snow ewentualnie twoja panna sprzeda ci liscia po ktorym soczyscie sie oblizesz:DD
hrr tak szczerze mowiac po lektorze tego postu widze ze nigdy nie bylem zakochany, zawsze mi sie to walilo z zauroczeniem. dobrze ze zauroczenie w miare szybko u mnie mija
dla mnie 5 miesiecy to malo...
wiec wcale sie nie dziwie ze jej "nie kocha"