Autor |
"e-papieros" |
|
crissss93
|
|
Wysłana - 6 marzec 2013 20:31 Przeniesiona przez Kisielu z działu 'Elektronika'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
witam. noszę się z zamiarem *upna ja*iegoś e-papierosa tyl*o wybór jest w chvj duży...chciałbym coś co by pochodziło trochę czasu i się nie rozleciało. Może *toś zna produ*ty godne uwagi ? Osobiście rozglądałem się za mild x7, ale są na jego temat różne opinie.
Cena myślę ta* do 200 zł no chyba, że będzie coś do czego warto dołożyć.
| |
|
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Używam i mogę polecić : 2x bateria Ego T , clearomizer vision CC i vivi mini.
Chodzi już pół ro*u bez ustere* działa i spełnia swoją fun*cje.
Polecam ogólnie modele Ego, teraz pewnie wyszły nowe.
Popatrz na e-dym.pl jeden z lepszych s*lepów |
 |
|
|
booe
|
biały miś
|
|
te E-goT palą moi rodzice.
sa zadowoleni i ojciec nie dotyka juz tych normalnych |
Ekspert -
 |
|
|
ZIELIN5
|
|
Też palę Egota już z pół roku będzie, czasami na imprezie zapale normalną fajkę, ale ogólnie w tej chwili wolę epapierosa
|
NrG
|
|
Moi rodzice też palili EgoT, ale nie mogli się przestawić, więc wrócili do Marlboro, a e-fajka dostałem ja i mi się spodobało, szczególnie, że po zwiększeniu napięcia baterii można z nich waporyzować kanna
|
|
booe
|
biały miś
|
|
z tego co rozmawiam ze znajomymi, to albo ktoś odrazu przestaje palić normalne, albo te e wogóle im nie pasują
dobrze nie palić papierosów wogóle
Zmieniony przez - booe w dniu 2013-03-16 23:41:22 |
Ekspert -
 |
|
|
baca_o-ca
|
|
Ja mam baterię eGo, clearomizery kupuję Volish Crystal bo mam ich dystrybutora na miejscu, jedyne co mnie wkvrwa, że nie raz grzałka wytrzymuje 2-3 tygodnie i nie przypala, fajnie kopci itd, a nie raz 2-3 dni i do wyiebania. Ogólnie na plus, nie palę normalnych fajek co jest dla mnie ogromnym sukcesem, bo kochałem jarac. Co ciekawe moja matula ma Trendy V-Go czy coś takiego, używa kartomizerow oryginalnych do niego i wymienia je co 3-4 miesiące, a te nawet nie wykazują oznak zuzycia.
Zmieniony przez - baca_o-ca w dniu 2013-04-08 16:07:18 |
 |
|
|
bollo23
|
|
Jeżeli masz do wydania 200 zł, to już spokojnie kupisz jakiś porządny zestawik. Pamiętaj tylko, żeby były dwa akumulatorki, bo jak jeden padnie, to będziesz korzystał z drugiego. A jedna taka bateria ładuje się około 2 godzin. A dwie godziny da nałogowca bez fajki to dużo ;/ Ze swojej strony mogę polecić Cigito, konkretnie Cigito 2GO Basic. Za około 2 stówki możesz spokojnie nabyć.
|
Dragonov
|
|
Ja osobiście używam milda x7. I powiem tak... nie jest zły ale warto dołożyć te 40-50 zł i kupić sobie coś z serii volish/ego. Czuć różnice w smaku dymu. Do tego bywają problemy z gwintem baterii. Generalnie eszlugi to fajna sprawa tylko łatwo się "przyzwyczaić". Czasem jak zaczynam wieczorem siorpać do piwka, to wypalam cały zbiornik płynu.
|
 |
|
|
Dragonov
|
|
Podbije ten temat poniewaz:[m.onet.pl/wiadomosci/kraj,rzl19]
Odkad pale epapierosa marza mi sie jakies dragi w plynie. Teraz onet mowi, ze coa takiego juz stworzono. Wie ktos cos o tym? Bylo by cudownie moc sie czyms na*******ic e szluga.
Zmieniony przez - Dragonov w dniu 2013-10-17 10:47:49 |
 |
|
|
discpro
|
|
|