Autor |
"efekty bez marihuany" |
|
plaksa
|
|
Wysłana - 6 luty 2014 18:44 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sluchajcie pisze tu ponieważ chce sie podzielić obsserwacjami i doświadczeniami w sprawie palenia a raczej braku jarania.
Czy macie cos takiego ze jak nie zapalicie kilka dni to nic wam sie nie chce, nic was nie obchodzi , jestescie dretwi, albo po prostu jacys nienormalnia( agresja, klotnie niepotrzebne, wyrzywanie sie itpp) ? czy takie uczucia nie u wszytskich sa odczuwalne??
| |
|
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
nerwowosc tylko jesli nakrecisz sie na akcje a nic nie zalatwisz i bezsennosc po nawet lekich maratonach, 2-3 dni po odstawiniu wszystko ulega poprawie, od pamieci przez nastroj i czystosc umyslu, wiec chyba mam odczucia odwrotne w wieksosci |
 |
|
|
gokacy
|
WARIAT
|
|
Nie no co wy przecież marihuanka to roślinka od boga.
Nie ma żadnych efektów ubocznych a już na pewno nie odbija się na psychice,nie powoduje depresji.
Jak to mówil pewien lekoman-polityk SADZIĆ PALIĆ ŻALEGALIZOWAC
MARIHUANKA ZDRP+OWSZA JEST OD MLEKA I WITAMINY C
ELO !
|
Enriir
|
|
Przecież to są typowe objawy dłuższego palenia zielska. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
powoduje niestety demolke pod sufitem, chyba ze ktos jest tak glupi ze na ten obszar ma immunitet. jestem pro w temacie, niestety. naszczescie nie jestem takim ignoranetem zeby tego nie widziec lub ignorowac |
 |
|
|
MrMojo
|
|
Myślałeaś autorze, że marihuana nie ma skutków ubocznych, szczególnie przy dłuższym paleniu?
Zmieniony przez - MrMojo w dniu 2014-02-06 20:33:42
|
shineonyou
|
|
jestes uzalezniony
odczekaj jeszcze troche
nie pal
|
Mewa21
|
|
Nie ćpiej tyle  |
 |
|
|
shineonyou
|
|
o mewa ty zyjesz ? jesxtes jeszcze na fzn?
|
Mewa21
|
|
|
|
shineonyou
|
|
Dzieki pw