Co sądzicie o takim scenariuszu, żeby np. pojechać do kraju typu Niemcy/Szwecja, wyrzucić dokumenty i wtopić się w tłum śniadych imigrantów zmierzających po zasiłek?
1) ciekawe ile można by w ten sposób zarobić
2) na jakich warunkach
Ale chyba ciężko np. być zarejestrowanym w Niemczech uchodźcą, a mieszkać sobie w Polsce?
ktoś wie jak to funkcjonuje?
także tego
ale jak się będziesz witał, to pamiętaj jak to robić
salam alejkum
bo inaczej obczają
Za żadne pieniądze nie chciałbym z tymi kozo***cami przebywać...
Mieszkam w Niemczech, i to co tu sie dzieje z tymi brudasami to przesada...za nic pieniadze brac i to nie male, widzialem papier ze jakis tubylec bedzie dostawal 1000€ miesiecznie, za nic!! jak ja tu przyjechalem chcialem nawet za wlasne pieniadze isc na kurs jezykowy, ale nie dalo sie bo nie mialem pozwolenia na pobyt, to bydlo idzie za darmo, dostając jeszcze mieszkanie za które nie płaci. Kilka miesiecy temu jak to sie wszytko tu zaczelo, jak da dzicz zaczela sie tu sprowadzac, wszyscy niemcy im wspolczuli, jak najezdzalem w pracy na tych syryjczykow to ludzie z pracy patrzyli na mnie jak na *****a, a teraz juz wiedza do czego to doprowadzilo i trzymaja ryje zamkniete...
DO WSZYSTKICH POLAKOW W POLSCE, NIE DAJCIE SIE TAK NIEMCY, NIE POZWOLCIE RZADOWI TEGO BYDLA DO POLSKI SPROWADZIC!!