Witam. chcialabym sie dowiedziec czy wydzielina z pochwy może być czasem gęstsza niż zazwyczaj oraz mieć inny zapach? Zauważyłam, że w pewnym okresie owulacji moj śluz zmienia gęstrość i jest go znacznie więcej. Czy jest to normalny objaw? Zaznaczam, że nie przybiera innej barwy oraz nie odczuwam zadnych nieprzyjemnych objawów.
nieuczciwy
Wysłana - 2 maj 2007 17:48 Usunięta przez hallucyon za naruszenie Pkt5 regulaminu forum.
tak, jest to jak najbardziej fizjologiczny objaw
gestosc sluzu (oraz podstawowa temperatura ciala) jest zalezna od fazy okresu, co pozwolilo opracowac (dosc zawodna) metode termiczno-sluzowa do okreslania dni plodnych
Jezeli nigdy wczesniej Ci sie to nie zdarzalo to proponuje wizyte kontrolna u ginekologa.
Jezeli tak jest przy kazdym okresie to raczej nie masz sie o co martwic, bo patrz wypowiedz Halla
Nieuczciwy cos ostatnio ostro sie za spamerke wziales
Zmieniony przez - RzEzNiKoZ w dniu 2007-05-02 17:51:40
w czasie "okolookresowym" sluz jest wlasnie gestszy i zapach z xxxxx bardziej intensywny
stateczna żona swojego męża%-)
Czasem wydaje mi sie, ze ludzie tutaj wrzucaja tematy na sile byleby zaistniec.
Przeciez nie da sie tego nie wiedziec, a nawet jesli to mozna wygooglowac