Sprawdź ile procent masz tłuszczu Płeć: mężczyzna kobieta Obwód pasa (talii) w cm: Masa ciała w kg: sprawdź [www.garsoniera.com] jezeli modzi uznaja że podpada pod regulamin proszę o usuniecie
Obwód pasa (talii) w cm:
Masa ciała w kg:
sprawdź
[www.garsoniera.com] jezeli modzi uznaja że podpada pod regulamin proszę o usuniecie
niech zostanie na razie _______________________________ ..:Była Moderator Działu SEKS:.. ..:Żonka i Mama:..
mala nie boj sie (go) i tnij (to gowno)
Nie ma mojego miasta
Trzeba sie zarejestrowac. Kumpel mi to tydzien temu pokazał. Nie zarejestrowałem się! _______________________________
A ja się zarejestruje _______________________________ Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie dostarcza dowodu tego w słowach
Co to jest?? _______________________________ wixa:-}
Uriel- nie dziwie sie... _______________________________ Sons Of The Gods Today We Shall Die Open Valhalla's Door Let The Battle Begin With Swords In The Wind Hail Gods Of War
ja skasowalbym, bo beda mieli druga insomnie _______________________________ Siedzę i myślę... :)P
zarejestrowalem sie polukam na cennik _______________________________ Polakom gratulujemy ceny benzyny <%-)CHORY PASTOR HALELUJA%-)>
"dolores jestem za piekny i za mlody zeby za to placic"