No więc ja mam do was pytanie. czy te środki są do kupienia w aptece na recepte czy każdy może iść i sobie je kupić. No i poza tym co o nich myślicie. I jakie są najlepsze globulki, pianki czy kremy dopochwowe. Podajcie ich nazwy.
No i mam takie pytanie czy jak zaaplikuje takie coś to czy moge powiedzmy całować poją kobiete w intymnych miejscach??
no a jesli wszystkie globulki sa takie same to ja nie radze po zastosowaniu jej calowac swojej kobiety w intymnych miejscach
Globulki to szajs-zero komfortu(a zwłaszcza dla dziewczyny), jeśli Twoja dziewczyna nie bierze pigułek to lepiej używajcie prezerwatyw.A co do kremów i żeli to nie wiem
Pozdrawiam
No ja też miałem doczynienie z globulkami tzn. moja dziewczyna miała, i niezbyt estetycznie to wyglądało, nie dość że trzeba było po zaaplikowaniu odczekać chyba 20 minut to ciekło jej to po nogach i nie czuła się zbyt komfortowo więc sexu też nie było. Moim zdanie jako odstraszacz do sexu to są dobre
nie uzywałam tego ale kumpela uzywała, słysząłam ze okropne to jest ze sie pieni strasznie. jesli chcesz to spruboj patentex.([http://www.patentex.pl/)sa] niedrogie i mozna nayć bez recepty w aptece. ale powiem szczerze ze jeśli sie myśli i uwaza to prezerwatywa wystarcza.:)
powodzenia:)