no wlasnie jakies 5 postow temu byles przeciwnikiem tandetnych hond z silniczkami od motorków
Hail Gods Of War
Burza jeśli zagazujesz jesteś gorszy :) Bo jeździsz za 2zł/litr a nie za 4.35 :)
Ale nie o to pewnie chodzi. Napewno chodzi o to, że na gazie masz słabsze osiągi :) No i kolejne, że jak gazujesz to nie stać cię na jazde 2.0 :) I powinieneś sobie kupić seja 1.1 i jeździć na benie bo na takiego Cię stać :)
Widocznie panowie nie widzą o istnieniu czegoś takiego jak BLOS albo sekwencyjny wtrysk gazu :) Nie będe się rozpisywał co to takiego i jak się sprawuje :)
Od taka mała uwaga z mojej strony :)
Pozdro Burza :)
Mama Ci mówi, że za dużo Janosika :) Hehehehehe oj Burza Burza :)
hehe z tym gazem to był zart bo prawde mówiac nie widzialem golfa bez gazu , wsumie nie mam nic przeciwko gazowaniu fury oprocz tego ze nie lubie gazu smierdzi
Co do blosa słyszalem juz o nim ciekawe urzadnie kóre potrafi umilic jazde na gazie i wychodzi taniej niz sekwens .
Nie zgrywajcie tu cwaniaczków
Zmieniony przez - BiG BoSs w dniu 2005-10-06 17:49:01
- I tańsza?
- Tak.
- I mniej pali?
- Tak.
- To co byś kupił?
- Golfa GTI
- A dlaczego?
- Bo kupując Hondę masz TYLKO hondę
Nie wiem kim jest Roger Ale podobny dialog Clarcsson prowadził z Richardem Hammondem ... pewnie dlatego, Hammond ma porche 911 gadać to co innego, kupić to co innego...
Hail Gods Of War
"Hammond ma porche 911" bo wie co dobre, ciekawe czemu nie kupił sobie hondy nsx???
"gadać to co innego, kupić to co innego... " taaaaa a świstak siedzi i ..........
Sons Of The Gods Today We Shall Die
Open Valhalla's Door
Let The Battle Begin With Swords In The Wind
Hail Gods Of War
Ja tez sie przyznam, ze widzialem nie zagazowane Golfy. Mialy silniki 1.6D i 1.9 TDi