NIech zgadne masz golfa Piekne sa w srodku cala kupa kolorowych diodek nawed nie zrobili normalnych kontrolek , Decha z plastyku co strasznie trzeszczy i cala reszta gównianych matriałów .Zobacz jak byl wyposarzony Civic z tego roku w VTECU , w CRX byla nawed Skóra byla ekologiczna ale skura
Hehehehe stary to porównuj CRX i VTEC do GTI 16V i G60 gdzie nie było eko badziewia ale skora z prawdziwego zdarzenia fotele Recaro (najlepsza firma na swiecie robiaca fotele) ktora do dzis dnia wspolpracuje z VW poza tym byl full wypas i pełna elektryka i zadna deska nie sprzypiala a jezeli mowa o diodach itp to zwaz na to że golf drugiej generacji byl robiony od 83 roku i w stanie nie zmienionym (pzoa paroma lifrtingami) do roku 92 bo po co zmieniac cos co sie sprawdza i jest trwałe ? a co honda w 83 roku silniczki na podrasowanym gaźniczku od motorka ? :D tyle na ten temat
burza.. kazdy kretyn potrafi z pojemności wyciągnąc tę ogromną moc 177KM z 2.8 litra... a skóra bez wzgledu na to czy jest ekologiczna czy nie, to jak jest z poczatku lat 90 to sie nadali do wywalenia (zazwyczaj)... zresztą najdrozsza "skórą" jest alcantara, ktora jest wlasnie sztuczna.. i zejdz z tego napastliwego tonu
Hail Gods Of War
Co jak co, ale japoncom naleza sie oklaski. W tamtych czasach taka moc z takich malych silniczkow to nie kazdy potrafil wycisnac, a juz na pewno nie VW
PS. Nie mowie, ze golf jest*****owy, ale tak naprawde nie ma nic do zaoferowania poza niska cena i tanimi czesciami
Pozdrawiam
a ta informacja o stacjach benzynowych to co nam miala niby pokazać? I co chcesz powiedziec przez te teksty o spalaniu
Zmieniony przez - VLAD.IV w dniu 2005-10-06 16:06:40
Hail Gods Of War