Jak to jest z rozgrywaniem pojedynków na pieniądze w jakiś popularnych serwisach pokerowych, bo wiem że są takie możliwości. Może nie mam dużego doświadczenia ale pograłem trochę w texas holdem i dosyć dobrze mi szło. Chodzi mi o jakieś najniższe stawki, wydaje mi się, że mógłbym już spokojnie spróbować
Zmieniony przez - Kosiu9 w dniu 2013-11-26 13:26:33
Jasne, że możesz ale czy jesteś pewien,że od razu chcesz grać o kasę itp Poker to gra umiejętności, mimo że znasz zasady to poczytaj jeszcze trochę np.na [www.poker24.pl] (masz tam dużo dobrej wiedzy) i pograj dla zabawy
Na grę o pieniądze jeszcze przyjdzie czas
mimo,że słyszałem rożne opinie o takich stołach bo tworzą czasami sztuczne sytuacje to wydaje mi się,że na start będą ok,może dużo nie wygrasz ale też niewiele stracisz.
W moim przypadku na początku nie potrzebowałem żadnej tego typu wiedzy merytorycznej o której wspomina kolega wyżej.
po prostu grałem,grałem i jeszcze raz grałem
Zgadzam z kolegą molierem, lepiej nabyć trochę wiedzy by polepszyć umiejętności... A sajt [www.poker24.pl] o który wspomina jak na PL jest na bardzo dobrym poziomie.
Jeśli chodzi o Pokerstars nie polecałbym dla początkującego gracza, może lepiej Full tilt Poker, jakiś turniej na mikro stawkach??
Marecki dla mnie grać bez podstaw byłoby trochę tak jak brać się za rozmowę z obcokrajowcem ledwo mówiąc w jego języku ale jak to woli.
Jeżeli ktoś uważa, że jest gotowy do takiej gry, niech próbuję