Autor |
"ile czekaliście ?" |
|
Darkraziel
|
|
takie gadanie
jest dziewczyna ,ktora cie niesamowicie pociaga,wygladem ,inteligencja,czujecie sie ze zoba naprawde swietnie-ale nie jest dziewica
i druga opcja,dziewczyna,z ktora nie masz nawet o czym porozmawiac,jest jeszcze do tego np.nadeta,zarozumiala itp negatywne cechy-ale trzymala do tej pory kolanka razem
i co??z ktora bys sie zwiazal??odrzucil bys naprawde fajna dziewczyna tylko przez to,ze wczesniej moglabyc w stalym zwiazku i seks z partnerem nie byl jej obcy??
Czy ja gdziekolwiek pisałem, że wszystkie moje panny był dziewicami? Nie. I jakoś mi to nie przeszkadzało. Znowu pozwolę sobie porównać : widzisz "subtelną" różnicę między pobitą szklanką, którą się wyrzuca, a szklanką z ryską tak małą, że zwykle nie zauważasz nawet różnicy?
Poza tym, widzę, że ten temat bardzo was denerwuje, czyżbym prawdę mówił ? D;
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
|
|
iwonka_87
|
|
widzisz "subtelną" różnicę między pobitą szklanką, którą się wyrzuca, a szklanką z ryską tak małą, że zwykle nie zauważasz nawet różnicy?
|
|
P4tr1ck
|
|
albo nic
Zmieniony przez - P4tr1ck w dniu 2007-07-28 17:54:40
 |
|
|
xxfeciaxx
|
|
tak prawde mowisz,kobiete mozna porownac do szklanki
to moze faceta do patelni
dobra i tak nie zmienimy niczyich pogladow,wiec moze zmienmy temat |
 |
|
|
ples
|
|
powinno być ustawowo napisane po jakim czasie jakie czynności seksualne maja po sobie wynikać i wtedy by nie było problemu.O!
pozatym zawsze dla komfortu psychicznego partnerka może operacyjnie sobie przywrócić błonę dziewiczą i wtedy dokonać triumfalnej konsumpcji.
|
|
xxfeciaxx
|
|
dobre dobre  |
 |
|
|
MoonSp
|
EQUILIBRIUM
|
|
seks przed ślubem to grzech i rzecz nieczysta.
 |
|
|
xxfeciaxx
|
|
tak a do matury dopuszczac powinno sie tylko dziewice i prawiczkow |
 |
|
|
ples
|
|
dajesz błonę do wulkanizacji i masz czyste konto.
|