Autor |
"ile to by kosztowało ?pomocy" |
|
germanski
|
|
|
|
Mishra
|
|
Moim zdaniem to ogolnie glupi pomysl. strata kasy, no i kiedys go dziewczyna spyta czy spal z kims przed Nią, albo ile mial wczesniej partnerek, a On jej powie, ze raz zamowil sobie dziwke. Napewno sie milo poczuje ta dziewczyna:P
wg mnie dziwki sa fajne dla zdesperowanych, starszych, bogatych kawalerow albo wdowców, ktorzy juz nie maja co liczyc na wlasna mlodą dupe. Chociaz to i tak ponizajace. DLa tej kobiety oczywiscie.
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
przecież nigdziew nie jest powiedziane, że od razu się musi przyznawać i ze szczegółami opowiadać jakie to doświadczenia miał wcześniej
Ekspert -
 |
|
|
Mishra
|
|
Nie jest tak nigdzie powiedziane, ale wydaje mi sie ze po jakims czasie znajomosci jest sie juz na tyle szczerym ze wszystko wyjdzie na jaw. Moja dziewczyna wie o mnie rzeczy, ktorych nigdy nikomu nie mowilem. No ale co sie bede wtracal:P
|
wortal
|
|
iwonus_s nie byłem niegy u dziwki (poki co
ale mam znajomych.
Z moich obserwacji powód w 80-90% jest taki:
- brak/mało seksu z własną kobietą (wina po obu stronach, choć mysle ze częsciej po stronie kobiet)
- własna kobieta nie jest otwarta na nowości w seksie.
Wirenośc fajna sprawa, ale nikt też nie chce spotykac się i zyc do końca zycia z siostra zakonną.
Specjalista -
 |
|
|
iwonus_s
|
|
no coz, ja jush sie wypowiedzialam na ten temat, kazdy ma wlasne zycie i kazdy decyduje o sobie, zamowcie koledze dziwke, ale pomyslcie, ze jego to zamiast usatysfakcjonowac , to moze go to wpedzic w doła, bo on sobie uswiadomi, ze sam nigdy nie byl w stanie zdobyc ani uwiesc kobiety i zeby to miec, ktos musial zaplacic...
Dziekuje, pa
|
|
Andromedaa
|
|
Iwona - racja, mogą Go tylko utwierdzić w tym, że jest do niczego, gdyż do tej pory żadnej kobiety nie zdobył.
Słońce - a Ty po pewnym czasie znajomości chciałabyś się dowiedzieć, że Twój jakże teraz przez Ciebie kochany facet miał doświadczenia z wiadomą kobietą a co lepsze Ona go rozprawiczyła ??
Myśle, że Panowie znają Swojego kolege i wiedzą na co mogą sobie pozwolić. Decyzja należy do Was. |
Ekspert -
 |
|
|
Lulasius
|
|
Ale robicie z tego wydazenie !!! - koles porucha sobie i tyle, a nie bedzie tego traktowal jako jakiegos wielkiego szczegolnego zdazenia.
To przeciez sex - normalna, calkowicie naturalna rzecz na swiecie.
Po prostu przyjemnosc - a czy za kase czy za co innego... e tam jeden lubi tak inny lubi siak.
Bierzcie laski, zabawicie sie i bedziecie wspominac milo - pamietac o zabezpieczeniach aby nie bylo niemilo. |
 |
|
|
Fala84
|
|
j/w i nie wiem czemu piszecie, ze to koledzy zrobia zle jak zamowia mu panienke jak jest wyraznie napisane w pierwszym poscie: No i zażyczył sobie jako prezent panienke
Zmieniony przez - Fala84 w dniu 2005-09-01 19:19:50