witam. mam pewien problem a wlassciwie pytanko. mamy po 18 lat i nasz kumpel robi 18 stke za 2 tyg. No i zażyczył sobie jako prezent panienke. Pomyslalem ze to dobry pomysł i z kumplami postanowiliśmy mu taką zamówić. Ale ... wpadlismy tez na pomysl ( ja z kumplem ) zeby przy okazji zamowic sobie panienki dla siebie ;) Nie mamy tylko pojęcia ile to by gdzies orjętacyjnie kosztowało. A no i troche mamy tez dyga ze przyjedzie jakis zdresiały alfons ala ganster i potem z naszej chaty nic nie zostanie albo zarzada oplaty w dolarach :]. czy ktos juz mial doswiadczenie z takimi sprawami ?? Ile orjętacyjnie by to kosztowało od osoby np. tak po 45 min w trakcie ktorych 2 oral action z hotdogiem bez ogumienia. Ktos sie moze orjentuje ??
od 100 do 250 zl od panienki za 1 h, a najlepiej zadzwon pod nr z gazety, zawsze mozna sie dogadac i jest taniej, ale nie wiesz na jaka trafisz. Lub jedzcie sie dogadac do burdelkowa