FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 8103 razy ¬

ROZRYWKA | Uzale¿nienia i U¿ywki
jak bawiæ siê z g³ow± 
[powiadom znajomego]    
Autor "jak bawiæ siê z g³ow±"   

borao
 Wys³ana - 18 luty 2014 07:50        | zg³o¶ naruszenie regulaminu

Sprawd¼ ile procent masz t³uszczu

Za du¿o z³ych akcji, miksów, idiotyzmów, ominiêtych przygód i straconego zdrowia, zrytej psychy, zgonów, zagubienia ...

Chce wzi±æ siê za siebie. ale lubie u¿ywki, próbujê odkryæ i ca³kowicie wykorzystaæ ich potencja³

Temat to znale¼æ odpowied¼ jak braæ je z g³ow±.

1) mdma. Nie szkodzi jak amfa, mefedron, bez zjazdów które zabijaj± klimat wczorajszej zabawy, zw³aszcza u mnie przez lêki zagubienie flak i têpote, serce w maratonie. Dlaczego wogóle braæ?
Podró¿ pkp na impreze. Od 10 do 18. Trzeba wstac wcze¶niej. Zmêczenie podró¿± gwarantowane a na miejscu utêsknieni znajomi brud rock i trzeba szaleæ. Sam alkohol czasem zwala z nóg i zmula, czasem pomaga zale¿y jak sie trafi
Mdma tez dobre:
Przed seksem, jako urozmaicenie, lub brak chêci a jednak potrzeba
Nag³y przyjazd starego kole¿ki z daleka a ja/on w z³ym humorze,..
I tylko wtedy i tylko mdma, ew. z odrobin± alko. Mdma daje wiêcej wycisn±æ z ¿ycia, bez powa¿niejszych skutków

2) trawka - tu ju¿ ciê¿ej. Przez zbyt czêste palenie mia³em k³opoty z koncentracj± wymow± i sk³adni± zdañ, nie rusza³y mnie problemy swoje jak i innych co by³o kompletnie nienaturalne, s³aba motywacja zimnowstrêt, spõ¼nienia, problemy finansowe, ¿ycie na wy***ce. Moje uwagi: paliæ w dzieñ w dobr± s³oneczn± pogodê nawet w zwyk³y dzieñ, kiedy trzeba wyjsc do sklepu albo na poczte, spacer, spotkanie. dobre tripy = du¿o przygód i bezpiecznego luzu= brak skutków ubocznych. Dobre do szko³y na lu¼ne albo nudne przedmioty. Tylko gdy nastêpnego dnia nie mamy powa¿niejszych obowi±zków mo¿emy u¿yæ na sen, kaca, odpoczynek po ciê¿kim dniu (mo¿e byæ wspólnie z ekip±). Mozna na uspokojenie po stresie - ale zale¿y od sytuacjii i psychiki. Nie: przed imprez±, prac± (kiedy praca jest prac±), powa¿nym spotkaniem. Mo¿na delikatnie z alkoholem

3) alkohol. Jw 1 i 2. piæ mozna w kazdej sytuacji byle nie przed prac±, dniu przed pracowitym dniem, przed jazd± samochodem, lub zapijaj±c jaki¶ problem. Mozna ³atwo Powoli i ma³o: na spotkaniach rodzinnych, bankietach, randce itp. Du¿o: poki czujemy siê na si³ach, nie chce nam sie zwracaæ i ogarniamy co sie dzieje. Nie w miejscach niedozwolonych. Unikaæ wódy - ja preferuje nalewki, owocowe wódy domowe ze spirytusu, bimbru - bez kaca, nie niszczy tak jak czysta. Rezygnacja z whisky , taniego rumu, wina siarczystego, taniego szampana. Odmawiaæ siê nie powinno jednak kiedy s³yszê "ze mn± siê nie napijesz?" odpowiadam "je¶li faktycznie jeste¶ moim kumplem zrozum, ¿e nie czuje siê dobrze / mam cos do zrobienia.." mozna od³o¿yc na inny dzieñ, zaproponowac a nawet zorganizowaæ inne towarzystwo. Alkohol to w moim przypadku powtórzeniowa lekcja wy***anizmu, dystansu do tego co chore, i lepsza zabawa integracja inaczej ni¿ na mdma, poza tym istnieje mocno w kulturze polaków i nadaje siê na powa¿ne rozmowy rodzinne np, poza tym poprawia trawienie i w ma³ych ilo¶ciach nawet prozdrowotny.

4) lsd - na wolne festiwale typu woodstock lub na spacery do ³ona natury, nigdy w zamkniêtym pomieszczeniu, przy lu¼nym towarzystwie
które siê lubi w 100% takim które dobrze siê zna. Nie -podczas ciê¿szych kryzysowych okresach w ¿yciu. Rezygnuje z grzybów, cipkomyi, i acodinów, kwas jest najbezpieczniejszy i najfajniejszy po co sobie ryæ czape innymi, kwas mo¿na traktowaæ jako okazyjn± wakacyjn± podró¿. Czemu wogóle? Bo lubiê ¶wiat gier i zabaw rozwijam wyobra¼nie, poznaje lepiej siebie i ¶wiat

5) kawa - naturalna sypana lub ¶wierzomielona, je¶li poranny zimny prysznic nie wystarcza na uleczenie zmêczenia lub kaca przed prac±, szko³±, imprez±. Rekreacyjnie nie warto piæ bo szybko moµe wyst±piæ tolerancja i uzale¿nienie fizyczne. Nie: rozpuszczalna, 3w1 itp,

Beeee: papierosy najlepiej rzuciæ. Okazyjne wyj¶cie na fajke przed budynek przeciez nie zaszkodzi, a pozwoli oderwaæ siê i zmieniæ ¶rodowisko, zapoznaæ siê z kim¶, bez jakiej¶ fazy

Oczywi¶cie nie s± to wspomagacze dla ka¿dego, nikogo nie namawiam,
Nie namawiam te¿ do s³uchania siê moich wniosków z obserwacji- czêsto oczywistych ale tez ka¿dy mo¿e mieæ inny stosunek. Je¶li macie inne pomys³y proszê wypowiadajcie siê pod tematem. Je¶li uwa¿acie ¿e grzanie siê pod ko³derk± na okr±g³o jest lepsze i macie na to swoje argunenty tez odpiszcie

Zmieniony przez - borao w dniu 2014-02-18 08:06:20

Wycieczkow
 Wys³ana - 18 luty 2014 14:02      [zg³oszenie naruszenia]

z tego co podales to tylko MDMA jest naprawde super, tylko w krysztale , a nie w dropsach :D

tylko tego codzinnie brac nie mozna, ja to uzywalem co week przez cale wakacje, i bylo super, skutkow ubocznych nie ma... no w niedziele/poniedzialekalek, nastroj pogorszony, ale w porownianu do fety to jest pryszcz, nie ma potow,

no od MDMA lepszy juz tylko coco jak dla mnie , ale mowie tu o konktretnych opcjach, a nie od jakiegos malolata co lata i przez 8lap to szlo...,

ja mialem z NL kolezka przywiozl jak roboty zjezdzal, hmm tam tego pelno i duzo lepszej jakosci niz w pl

cenowo tez nie wychodzi strasznie, w sumie na to samo wychodzi, kolezka nas nie przycinal bo to ziomek,:)

a co do palenia, to znam takich co codziennie pala... ni to fazy jakiejs nie maja, pala , bo nie ma co robic, byle pyzda na lbie byla niestety takie realia miast i malolatow... wziaxc przyciac jak ogarnia sie komus, i za to sie zayebac, oszukac kolezkie aby sie zayebac za darmo...

lsd nie probowalem.

grzybow tym bardziej,

zreszta nie lubie miec jakis tam halucynacji...

wole symulanty, fajne samopoczucie, niz wkrecanie sobie ze gadam z diabelkami...

alko , od jakis 5lat, nienawidze..!!! cw na silce a to koliguje, jak bylem malolat t sie pilo po gimbazie, ale potem juz przeszlo naszczescie, bo ni to fajna pyzda ni to przyjemne, tylko zygac sie chce i kac czasem gorszy niz po fecie byl....

[email protected]

Zapraszam na maila :)

INSOMNIA
 Wys³ana - 18 luty 2014 14:13      [zg³oszenie naruszenia]

Masz SOGa. Bêdziesz jeszcze co¶ pisa³ odno¶nie tych uzywek?

NrG
 Wys³ana - 18 luty 2014 20:32      [zg³oszenie naruszenia]

Jak bawiæ siê z g³ow± to tylko na trze¼wo

A je¿eli ju¿ to okazjonalnie tylko psychodeliki i empatogeny, a ca³± resztê najlepiej omijaæ z daleka.

To jest moja opinia po kilku latach eksperymentowania ze wszystkimi grupami substancji, które zmieniaj± ¶wiadomo¶æ.

Zmieniony przez - NrG w dniu 2014-02-18 20:33:50

.

Znawca -

Wycieczkow
 Wys³ana - 18 luty 2014 21:07      [zg³oszenie naruszenia]

drogi nrg

Bawiles sie z coco?

bo co jak co ale po dobrym coco ni chvja nie idzie poznac ze ktos jest. J no moze oczko sie blyszczy i lekko wieksze. Ja b duzo nim sie bawillem . Jezdzilem fura w pl . Nl i Uk i jakos nigdy nie bylo problemu.

A a zachowanie po nim ogarniecie zycia w 1000%
jak sie jest juz rozwazny bez to na jest pieknie.

No bo fakt bo mdma to szczena powyginana i koczy jak piatkiii

sorry za pisownie ale z tel pisze. A duze palce mam. Nie mam rysika

[email protected]

Zapraszam na maila :)

haydes
 Wys³ana - 18 luty 2014 21:20      [zg³oszenie naruszenia]

jeli mdma nie ryje bani to ..

NrG
 Wys³ana - 18 luty 2014 21:43      [zg³oszenie naruszenia]

@Wycieczkow, kokainy akurat nie próbowa³em (je¿eli to masz na my¶li), wiem ¿e to królowa stymulantów, ale akurat tych substancji za bardzo nie lubiê. Próbowa³em ich trochê, ale zawsze koñczy³o siê na maksymalnie kilku razach. Jedyne co to EPH mi siê spodoba³, bo po nim faktycznie nie widaæ, ¿e siê co¶ bra³o, ale to nie na imprezy, a bardziej do pracy czy nauki, bo nie ma po tym typowej euforii i naspidowania (pomijaj±c dawki du¿o wy¿sze od standardowych).

Zmieniony przez - NrG w dniu 2014-02-18 21:46:16

.

Znawca -

npp
 Wys³ana - 20 luty 2014 21:05       [zg³oszenie naruszenia]

Chodzi Ci o etylofenidat czy efedryne?

ze stymulantwo to mef, org ahh.. do dzisiaj wspominam

na rynku c***nia maks, z rc etcat byl ok ale po paru h juz dziwna faza, pentedron, bralem ale nie pamietam jak bylo bo to juz ktoras z kolegi godzina/ doba byla

metylon jeszcze, to tez mi sie strasznie spodobal

[Powiadom mnie, je¶li kto¶ odpowie na ten artyku³.]

Przegl±d tygodnia

jak bawiæ siê z g³ow±