FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 6460 razy ¬

ROZRYWKA | Hazard
jak dobrze jak grać w pokera online???  
[powiadom znajomego]    
Autor "jak dobrze jak grać w pokera online??? "   

anioleczek
 Wysłana - 18 czerwiec 2014 11:51        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

miałby ktokolwiek materiały jakieś jak dobrze jak grać w pokera online??? mam mieszane szczęście... od dłuższego czasu pogrywałem na androidzie w dh texas poker. i ogólnie z początku ciężko szło, nawet na stawkach 200 dolarów ale po dwóch miesiącach i ugraniu kilku100 rąk dziennie grałem już na stole ze stawkami 80k. Oczywiście potem zainstalowałem poker stars, pograłem trochę treningowo i nie było źle. Niestety pierwsze gry na prawdziwe stawki d*** blada... jak sądzicie, co może być powodem słabej gry za pieniądze? przecież umiejętności mam...

jack.1
walker
 Wysłana - 18 czerwiec 2014 12:33      [zgłoszenie naruszenia]

moze to ze grasz za pieniadze

Zapraszam na skoki narciarskie.

Znawca -

kryptonimx
 Wysłana - 18 czerwiec 2014 20:31      [zgłoszenie naruszenia]

Umiesz chyba grać i rozróżniasz układy
Umiejętności to ma Ivey albo Hellmuth, chociaż oni sami uważają że cały czas się uczą

wiadomix
 Wysłana - 19 czerwiec 2014 12:41      [zgłoszenie naruszenia]

W 100 % się zgadzam. Jeśli chodzi o same podstawy [http://www.poker24.pl/2013/02/jak-dobrze-grac-w-pokera/418736.html]

Poza tym poczytaj jeszcze o zasadach rozgrywania itp. itd. Od umieć grać do mieć umiejętności to droga jak z ziemi do księżyca.

siwy767
 Wysłana - 20 czerwiec 2014 13:25      [zgłoszenie naruszenia]

"Przecież umiejętności mam" No chyba nie masz :P

molier
 Wysłana - 22 czerwiec 2014 20:54      [zgłoszenie naruszenia]

Niestety przedmówcy mają rację. Skilsy przychodzą po długich latach katowania. Zresztą poker to gra umiejętności nie szczęścia jak to wielu uważa. Znajdź sobie materiały szkoleniowe graj, graj i nabywaj wiedzy. Sam ocenisz za jakiś czas, że wtedy kiedy to pisałeś byłeś na początku drogi

Jeśli posłuchaliście matki, ojca, księdza, faceta z telewizji czy jakichkolwiek innych ludzi, kt

Frank Zappa

GjeEm
 Wysłana - 5 luty 2015 23:50       [zgłoszenie naruszenia]

ktoś tutaj na forum jeszcze gra w pokera?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

jak dobrze jak grać w pokera online???