Autor |
"jak doszlo do waszego zwiazku" |
|
SiwyKL
|
|
Wysłana - 25 luty 2006 15:56 | zgłoś naruszenie regulaminu
piszcie w jakis sposob poznaliscie i poderwaliscie- lub ktos was poderwal
opisujcie swoje aktualne panny albo byeo, albo wszystkie hehe
pokaze to nam jak najlatwiej o zwiazek
opisze co z moja byla
pracowalismy razem i po jednym dniu pracy z nia, spytalem sie czy nie ustawimy sie,ona sie zgodzila, i 2 radnki i bylismy razem
 |
|
|
SiwyKL
|
|
w sumie mozecie jesszcze pisac jak sie rozstaliscie jezeli juz nie jestescie razem
ja sie rozstalem z nia bo po pewnym czasie przestala mi sie podobac fizycznie- nie widzialem nic w niej ladnego, i uzywala perfum które mi sie nie podobaly
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
|
|
on84
|
|
ja ze swoją dziewczyną, z którą jestem już prawie 3 latka poznałem się na kolonii. Ona była wychowawczynią a ja ratownikiem. Po 2 tygodniach byliśmy razem :) |
 |
|
|
bambochaaa
|
|
Ja ze swoim facetem poznałam się na czaterii (pokoj krakow). Klikalismy na gg jakies 2,5 miesiaca. Potem sie spotkalismy i zostalo tak do dzis.
 |
|
|
zrk
|
|
powiedziala ze nie da mi wiecej zadania z polskiego ........... i tak jestesmy prawie 4 lata  |
Specjalista -
 |
|
|
SayHelllo
|
|
Ja swoja dziewczyne poznalem na ymprezie...spotykalismy sie ,rozmwialismy na gg.Zanim z nia zaczelem chodzici musilem poswiecic jakies 3 miesiace.. ale bylo warto ;] Teraz z nia juz nie jestem od jakis 3 tyg. zerwala ze mna :( moja wina... przesadzilem troszke z alkoholem no ale coz live is brutal pozd. |
 |
|
|
Kargool
|
|
Hehe a ja poprostu otworzyłem raz drzwi w sobote wieczorem, a ona stała przed tymi drzwiami. I jak już weszła tak już została
|
Zawodny
|
|
Zabralem koledze numer koma i zaczlem pisac z nia smsy pozniej sie spotkalem a pozniej na baletach ja spotkalem i juz pozniej bylismy razem
|
|
cinekcool
|
|
a mnie poznała z nią moja była jak jeszcze byliśmy razem :P a że mnie potem zostawiła, to sobie przypomniałem że poznawała mnie kiedyś z taką fajną dziewczyną, to poprosiłem ją zeby mi dała nr do niej, zapytalem czy by nie chciała na spacer pojsc i tak sie zaczelismy spotkac...a po jakis 2-3 miesiacach tego spotykania zgodzila sie na bycie razem ;) |
 |
|
|
slaweh
|
|
|