1. Staraj sie wygladac:
- idz do fryziera, ktory juz odpowiednio ulozy fryzure. Warto isc do geja poniewaz on juz bedzie wiedziec dokladnie jak najlepiej bedziesz wygladal.
- Zadbaj o ubranie, stylowy ubior i nienaganie skrojona marynarka dobrze dobrana do spodni i koszuli to wielki atut, pamietaj o skarpetkach!
2. Higiena osobista:
- Myj sie!!!
- Zeby tez
- Dbaj o paznokcie i swoja skore na twarzy.
3. Naucz sie wyslawiac:
Kobieta najbardziej w tobie bedzie cennic intelekt, nawet jesli nie jestes zbytno inteligentny to umiejetnosc ladnego wyslawiania sie spowoduje, ze ona nie zauwazy roznicy.
- nie przeklinaj!!! kobiety tego najbardziej nie lubia.
4. Obierz wlasciwie cel:
- Jesli szukasz zony to nie szukaj w klubie
- Jesli szukasz medy na jedna noc to idz do klubu i tam uwazaj, nie staraj sie odrazu o najladniejsza dziewczyne na parkiecie. One albo sa zajete, maja w nosie facetow bo to lesby, lub szukaja faceta, ktory nie potrzebuje takich porad jakie ja teraz tutaj pisze. Staraj sie bardziej o dziewczyne srednia, ktora nie ma zaduzo tapety na twarzy innaczej calujac jej skore bedziesz mial grudki na ustach i gorycz na jezyku.
5. Zadbaj o odpowiednie zaplecze finnansowe:
- szukaj pracy w ktorej mozesz zarobic w poczatkowej fazie na swoja wybranke, ogolnie dziewczyna to droga rzecz i trzeba w nia caly czas wkladac aby moc doslownie wkladac.
6. Miej poczucie humoru:
- jesli nie masz to wierz mi mozna sie tego nauczyc
7. Prezencja:
- czyli klata do przodu, uniesiona glowa i pewnosc siebie
- Niesmialosc jest atutem, lecz zadna kobieta na dluzsza mete nie potrzebuje faceta, ktory trzesie nogami kiedy musi cos zalatwic.
8. Miej jakies hobby:
- i to nie zbieranie znaczkow czy kapsli tylko jakies bardziej powazne i ekkluzywne, np. kolekcjonowanie muzyki, ktorej nikt nie slucha, albo zbieranie ladnych oprawionych spinek do krawata, ktorych i tak sie nie uzywa.
9. Spotr:
- Plywaj, biegaj i uczeszczaj na silownie tak przynajmniej kiedy podczas seksu bedziesz musial ja uniesc to nie zwalisz sie wraz z nia po schodach.
10. Przede wszystkim nie boj sie podejsc i zaczac romowe:
- lecz nie w stylu, polykasz?, bedziesz sie giboc, stolec byl? a w zadnym wypadku czesc mala pojdziemy gdzie?
- Poprostu powiec "Czesc, zmeczona? (jak zejdzie z parkietu), lub dasz sie zaprosic na kawe? itd.
Kiedy juz masz jej tel i namiar:
- nie dzwon co 30 sec, lecz poczekaj z tym z jakies 2 dni, niech troche o tobie zapomni a i ty ochloniesz.
- Umow sie z nia w jakims miejscu publicznym gdzie bedzie sie czuc bezpieczna.
- Wez nie opowiadaj jej historii swojego zycia na pierwszej randce, bo sie zanudzi na smierc, lepiej przytocz pare smiesznych sytuacji ze swojego dziecinstwa. Rozladowuje to napiecie i pokazuje szczerosc i to ze nie obawiasz sie o to, ze moze ja cos z twojego zycia przerazic.
- Na pierwszym spotkaniu nie przesiaduj z nia 7h tylko zalozmy 2 niech sie troche pokipia jej hormony.
- Zwaracaj uwage na jej zrenice, jesli powiekszone to znaczy ze jest dobrze i mozesz kontynuowac watek, jesli male to zmien temat, poniewaz to nie wykazuje jej zainteresowania.
To wszystko na teraz, bo wiecej nie chce mi sie pisac
Sliwulla-masz soga za tekst. Kawal dobrej roboty i podpisuje sie pod nim wszystkimi kopytami, ale:
pkt 1
nie polecam geja, bo uczesze na a'la pedalka; lepiej isc do dobrej, ladnej i zadbanej fryzjerki-jesli umie zadbac o siebie, to o klienta tez (wiem, ze jest to 2-znaczne)
pkt 3
jesli kobieta nie zauwaza roznicy miedzy ladnym wyslawianiem sie, a brakiem inteligencji, to chyba jest to typ 4b, czyli na jedna noc
pkt 5
"trzeba w nia caly czas wkladac aby moc doslownie wkladac"- ROTFL, czasami jest to smutna prawda
jesli mamy do czynienia z babka 4a (lub kims wartosciowym etc), to warto byc soba i nie udawac kogos innego, bo pozniej prawda wyjdzie na jaw i mozemy stracic zaufanie naszej kobiety, a to swieta rzecz
M-F:moze desperados?
Zmieniony przez - red78 w dniu 2005-07-04 11:51:43
pkt 8 lol spinki do krawata są jedwabiście oryginalne musze nad tym pomyśleć, narazie zbieram puszki po imprezach maswych. Polecam kolekcjonowanie włosów łonowych pań, tylko dla desperatów jak w temacie.
pkt 10 "polykasz?" teraz już wiem co robiłem nie tak, heh ale o stolec już był nie pomyślałem lol 2x
Bardzo ciekawe rady, tylko że bardziej na lata 50-te.
W dzisiejszych czasach kobiety wolą facetów wulgarnych, zdecydowanych. Nie trudno to zauważyć i jak ktoś sądzi, że jak sie jest miłym, to laski to lubią, to jest w błędzie.
Sog bo się postarałeś . Rady ogólnie dobre choć wiadomo że niektóre nie poskutkują w 100% przypadków - każda panna jest inna i jednej się podoba to - drugiej tamto.