Jestem 38 letnim facetem i chce tak zmodyfikować zwoj układ hormonalny aby był na poziomie 10latka aby sie poczuc jak dziecko na gwiazdke , jak wtedy gdy mialem 10 lat, powiedzmy ze to taki experyment maly, chce kupic sobie figurki kolekcjonerskie arnolda z terminatora i predatora z firm hot toys lub neca, grac w gry na konsoli ,ogladac batman the animated series itp i cieszyc sie tym jak gdy mialem 10 lat, i nie chce czuc popedu do kobiet bo to mi przeszkadza w koncentracji a nie chce mi sie na sile walic 3 razy dziennie konia do wytryskow bo tylko wtedy przez kilka godzin nie mam mysli o sexie, i tak obecnie jestem owlosiony jak malpa wiec czasowe obnizenie tescia nic mi nie zaszkodzi , ale tez chce zmodyfikowac ilosc innych hormonow do poziomu 10latka, wiec prosze xepertow o naprawde madre odpowiedzi, i nie pytac co czemu dlaczego ,ze zwariowalem ze to podpucha itp, to moja decyzja ale chce sie jeszcze poradzic jak to najlepiej zrobic bo jaj sobie raczej nie utne a chodzi mi tez o modyfikacje innych hormonow bo sam testozteron nie wystarczy,pracuje w farmacji wiec mam doztep do wzyztkiego ale za bardzo wiem co dokładnie i w jakich dawkach brac ,pozdrawiam
ps. niech nick was nie zmyli jeztem 100% i nie gejem
rano i wieczor po 2 wdechy LPG z butli
kilka razy w tygoidniu potrzec dupsko tarcza ze szrota
duzo trollowac na pejsbuku
1 mg lsd do worka spojowkowego
wacik ze spirytusem w odbyt wg uznania