FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 16148 razy ¬


ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

 
ROZRYWKA | Kulinaria
jak zrobić kebab 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "jak zrobić kebab"   
 
sbudzisz79
 Wysłana - 22 lipiec 2007 11:38        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

mam maszynkę do robienia kebaba ale nie wiem jakie mam kupić mięso ,jak pokroić ,jak przyprawić ? może ktoś mógłby mi pomóc

 
eevee_king
 Wysłana - 22 lipiec 2007 12:53      [zgłoszenie naruszenia]

[http://www.insomnia.pl/Robimy_Gyrosa%2C_w_bułce_%2F_step_by_step%2F_%3B_-t202570.html]



proszę
_______________________________
 
Smutno dziś do nieba iść...

 
Eclipse21
PELEMELE
 Wysłana - 22 lipiec 2007 14:24      [zgłoszenie naruszenia]

jaką maszynke?
_______________________________
 

XXX

Znawca -
 
Miareczka
katechetka
 Wysłana - 22 lipiec 2007 14:25      [zgłoszenie naruszenia]

Wydaje mi się,że takie gotowe się kupuje w zaopatrzeniu gastronomii.
_______________________________
 
stateczna żona swojego męża%-)

 
XTC_MAN
 Wysłana - 28 lipiec 2007 11:43      [zgłoszenie naruszenia]

Jaka do qrvy nedzy mozesz miec maszynke do kebabow ? Ten grill do pity ktory kosztuje 1500 zl ? Czy moze ta maszyne masz w domu na której się opieka mięso ? hahahahaha

 
SaMmAeL
 Wysłana - 29 lipiec 2007 11:16      [zgłoszenie naruszenia]

Pewnie do smazenia bo pyta jak pokroic. Powinna byc to baranina ale jest to najczesciej mieso cielece lub drobiowe. Nie robi sie z wieprzowego
_______________________________
 
As long as we are flying, all this world ain't got no end

 
Tusia90
 Wysłana - 22 sierpień 2007 19:32      [zgłoszenie naruszenia]

ja przy okazji tego tematu zapytam się moze ktos wie jak zrobic ostry i lagodny sos do kebaba.... ale tak aby były takie gęste a nie lejące....z Góry dziękuję za odp
_______________________________
 
:E

 
SaMmAeL
 Wysłana - 22 sierpień 2007 21:19       [zgłoszenie naruszenia]

smietana 12% dodaj troche jogurtu naturalnego, mozna tez mieszac z majonezem- jak Ci smakuje. W zaleznosci czy chcesz czosnkowy wciskasz pare zabkow a jak lagodny tzn 'smietanowy' dodaj jakichs ziolek jeszcze do tego. Aha im wiecej majonezu tym bedzie gestszy aczkolwiek mi nie podchodzi gdy jest go za duzo, preferuje smietane z jogurtem badz nawet sama smietane
_______________________________
 
As long as we are flying, all this world ain't got no end

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]



 
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jak zrobić kebab

Warto przeczytać: sos do kebabu | Rurki z kremem | Co zrobić na rocznice? | hamburger w piekarniku | bób- jak gotować ? | Zawody w jedzeniu..... | Tuńczyk - sposoby przyrządzania | rosół | Twaróg chudy...wasze techniki | co to za warzywo | Cukinia z grill'a? | Destylacja, Wina, Bimberek | Absinth | prośba wielka! | sushi? | grejfrut | CAS NR161735 79 1 | zatrucie | ZAMCZYSKO W OTRANTO | aktywacja xp | o muzyce trance | sylwia gliwa playboy | playboy 2011 | powiększone migdałki ale nie boli | francuskie nazwy krojenia | michael peterson | fiat bravo szyby | spodnie do wysokich butów | podwijanie nogawek | kosmos | jak wybieramy vol 1 | biofizyka | Metamorfoza bohatera literackiego i jej znaczenie Omów temat na wybranych przykładach Quo Vadis | wyroby swojskie | Biznes

 
Polecamy: KSW | Komputery | Nauka

wersja lo-fi


Copyright 2000 - 2014 SFD S.A.
 
Powered by Pazdan ForKat 4.0