Witam,mam pytanie Jak z kolesia, który jest bardzo niesmialy, zakompleksiony i tak dalej... przeksztalcic sie w osobnika pewnego siebie, otwartego i bezposredniego?? mam z tym problem i ubolewam bo po prostu sie wstydze podbijac do lasek itp. a lata leca i leca
Prosze o odpowiedzi, tylko nie kvrwa w stylu WYP******AJ albo 'było, ban"
Aha! Dodam jeszcze że czytalem "poradnik desperata" Zmieniony przez - formi w dniu 2007-04-30 22:43:58
Zmieniony przez - formi w dniu 2007-04-30 22:44:50
- kobiety są ******l**nięte
- ty jesteś za***isty
- każda twoja porażka to nawyk sukcesu i przybliża cię do łóżka kolejnej kobiety
Udanych łowów. Jedno jest żcie. Kurna rusz tę dupę i zagadaj do kobiety! Nosz kurna zagadaj, bo cię !@%$^$%& no no właśnie to ci zrobię.
Potraktuj życie jak gra. Nie bądź ciapą. Bądź męski, znajdź pasję, ubierz się jak człowiek, zadbaj o siebie, zrób prezent matce, nie zawracaj dupy na insomni.
Pogadaj z kobietami (to proste stworzenia) i wyrywaj albo do końca życia będziesz czochrał palmę.
"Pentanie to inaczej podrywanie"
fiu fiu już związki chemiczne służą do nazywania interakcji
"... nie dziękuj, powiem Ci szczerze, pierwszy bym strzaskał pałkę na Twej głowie,
gdyby nie dziatek pacierze..."
Uświadom sobie że kobiety nie są z kosmosu i nie trzeba robić chvj wie czego żeby wzbudzić ich zainteresowanie
I bądź po prostu sobą, nie udawaj nikogo kim nie jesteś
Podbijaj do lasek jak umiesz, nie lamentuj jak ci się nie uda
nikt nie rodzi się Cassanovą, a z czasem zdobędziesz "doświadczenie"
Zmieniony przez - mmaassoonn w dniu 2007-04-30 22:54:42
Jedyne co My, userzy możemy zrobić to wskazać Ci drogę, któą musisz kroczyć aby zdobywać wiedze w tym celu, a wiedza pozwoli CI przejść przez drzwi, Ty je tylko jeszcze musisz otworzyć
Zaopatrz się w jakieś książki na temat nieśmiałości, emocjach itd. oraz pcozytaj ten dział oraz zapraszam do działu 'Filozofia, Psychologia, Religie'<yes>