Autor |
"jakie ryzyko ze bedzie dziecko?" |
|
macpryw
|
|
Wysłana - 23 listopad 2005 21:08 | zgłoś naruszenie regulaminu
siema
bo mam taka opcje ze z panna sie kochalem w piatek o 22 i gumka pekla ale nie calowsciowo w srodku ale napewno cos tam poszlo.Potem w niedziele spuscilem sie noramlanie do srodka i dosc mocno :) bo juz bylem pewny ze w poniodzialek wezmie ten postinor duo to dlatego zdecydowalismy sie ze moge bez gumki i do srodka.
Wziela w poniedzialek ten postinor i zobaczymy jak bedzie ale ginekolog powiedzial ze troche pozno i ze zle zrobilismy ze w niedzile noramlnie w nia sie spuscilem.
I tak ona nie bierze pigulek i okres miala 2 listopada to poisczylismy ze dni plodne miala ;/
Jak myslicie duza jest szansa ze moze byc w ciazy?
 |
|
|
SHALALA
|
|
|
|
butt3rfly
|
|
Wszystko zalezy od tego, jak zadziala postinor. Reguła jest taka.. im szybciej wezmiesz, tym skutecznosc wieksza.. Moim zdaniem popelniliscie glupote..
|
Specjalista -
 |
|
|
macpryw
|
|
ten ginekolog powiedzial ze to w niedziele bylo glupie i jeszcze wtesdy norm,alnie skonczylem w srodku.Bo wtedy ten postinor musi zadzialac i za to w piatek i w niedziele.Dwie okazje miala zeby zajsc w ciaze
niezla jazda jakby byla
|
czanymotyl
|
|
Wypad lepiej grac na komputerze nie zabawaic się z panną sexić!
Wybacz ale musiałem, bo tak tępych osób nie widziałem, skoro wam pekla guma to po cholerę kochaliście się na drogi dzien, i "skoczyłeś w niej" zamiast od razu jechac do ginekologa/szpitala aby ja zbadał lekarz i przepisali postinor, ****a, postinor nie można używać jako środka zabezpieczającego!
jaki jest adres do tych 13-latków, dajcu mu go!
|
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
|
|
czanymotyl
|
|
szukaj pracy i zbieraj na pampersy!
|
|
SaharVS
|
%-)
|
|
Akurat macpryw to byl ten mistrz od pieprzenia...szkoda ze sobie nie moge przypomniec w jakim temacie to bylo
Specjalista -
 |
|
|
czanymotyl
|
|
|
|
slonce_m
|
ŻABCIA