Autor |
"jej przeszlosc" |
|
thrall1
|
PATRIOTA
|
|
nie jestem prawiczkiem ale jakos mniej by mnie to przeszkadzalo u faceta [gdybym byl kobieta] niz u swojej kobiety
straszna bzdura
jestem facetem ale musze tutaj wstawic sie za spolecznoscia kobieca
niesprawiedliwy jest ten stereotyp ze facetom wolno bo wolno a kobietom nie wolno bo to jest kvrwienie sie
"...każdy mężczyzna biorący kobietę w czasie pierwszych paru godzin flirtu uważany jest zazwyczaj za zabójczego uwodziciela, a każda kobieta oddająca się świeżo poznanemu mężczyźnie uchodzi za ladacznicę."
|
 |
|
|
brokenhead
|
|
I to mnie wlasnie wkvrwia.Szowinistyczne podejscie facetow do sprawy. |
Znawca -
 |
|
|
timo6
|
|
mi to nie przeszkadza bo ja zawsze dymam jakies ruchawice i nara a potem wydzwaniaja ze sie zakochaly i inne z dupy gowna
Znawca -
 |
|
|
zMar
|
|
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
Dozger
|
|
Moje zdanie na ten temat jest takie.Byłem jakiś czas z kobietą co miała 2 dzieci i była ode mnie o 12 lat starsza, byłem w zwiazku z kobietami co miały już przed sobą kilku facetów i też mi to nie przeszkadzało bo wiedziałem o tym od początku, ale raz byłem z dziewczyną co była dziewicą i nie chciała się bzykać z nikim bo twierdziła ,że jest za młoda (20lat) ,rozstawiśmy się wyjechałem na pół roku, jak wróciłem to jakoś się tak nasze losy potoczyły, że się zeszliśmy z powrotem, ale ona już nie była czysta, i nie wiedzieć dlaczego mnie to zabolało, ale tylko w tym jedynym przypadku, teraz nie jestem z nią i mam inną i nic mi nie przeszkadza, ,zadna jej przeszłość.
Zmieniony przez - Dozger w dniu 2008-09-16 11:30:29
|
zipzip
|
|
penisy są tak zbudowane żeby przy okazji wpuszczania swojego nasienia, wypychać na zewnątrz nasienie poprzednika..serio  |
 |
|
|
Sweet69
|
|
|
|
zipzip
|
|
|