FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 6278 razy ¬

ROZRYWKA | Zdrowie
kłopot ze stawami 
[powiadom znajomego]    
Autor "kłopot ze stawami"   

matand
 Wysłana - 26 kwiecień 2016 21:30      [zgłoszenie naruszenia]

Hu*jowo ćwiczysz.

Mleka pewnie nie pijesz a trzeba z półtorej szklanki dziennie wypić.

Wrzuć trenink

Gdy puścisz 3-4 utworki nieznane, ludzie uciekają na małą salę...
wszyscy mówia nie nie, ja nie słucham disco-polo,
a znają słowa. Ja sie pytam skąd?

kochamMMA
 Wysłana - 30 kwiecień 2016 13:51      [zgłoszenie naruszenia]

dobra pośmialiście się już wystarczy. polecacie jakieś środki ?

bread
CHAM I KUTAS
 Wysłana - 30 kwiecień 2016 16:23      [zgłoszenie naruszenia]

Maść...

ŚMIERĆ FRAJEROM!

Robot-Man
 Wysłana - 30 kwiecień 2016 18:12      [zgłoszenie naruszenia]

ibalgin sport
ja tym smaruje jak boli i swietrdzam, ze dziala

poza tym jak sie miziasz z innymi mezczyznami to czego ty oczekujesz, musi bolec

woroczu, wybieram cie!

INSOMNIA
 Wysłana - 30 kwiecień 2016 18:52      [zgłoszenie naruszenia]

Zaprzestać trenowania sportów walki, zbić 15-20kg i przestaną boleć

Zmieniony przez - Don quixet w dniu 2016-04-30 18:53:04

robigol
 Wysłana - 26 sierpień 2016 23:47      [zgłoszenie naruszenia]

Waga też ma znaczenie, spróbuj z kolagenem. Ja znam natural collagen joint. On jest na stawy. Z tego co wiem, to rybi jest lepszy.

AKADEMIA18
 Wysłana - 29 listopad 2018 14:21       [zgłoszenie naruszenia]

Może przyda sie taka wiadomość ,w 2019 roku organizowany będzie taki projekt...Już w 2019 roku, Aliaksandr Haretski założyciel Akademii Medycyny Regeneracyjnej rozpocznie nowy projekt pt. "Pokaz możliwości ludzkiego organizmu, naturalnych metod leczenia, medycyny regeneracyjnej oraz swojej autorskiej metody". W ramach tego projektu, zapraszamy lekarzy i naukowców różnych specjalność z całego świata, którzy będą mogli prowadzić badania przed, w trakcie oraz po zakończeniu terapii regeneracyjnej. Da to niepowtarzalną możliwość do napisania pracy dyplomowej i naukowej o unikalnych i nieopisanych dotąd możliwościach uzdrawiania osób chorych. Zapraszamy również osoby chore z całego świata.
-W ramach programu regeneracji organizmu zapraszamy pacjentów z chorobami: Zaburzenia układu mięśniowo-szkieletowego; Choroba Parkinsona; Stwardnienie rozsiane; Zanik mięśni, dystrofie mięśniowe, miopatie; Cukrzyca typu drugiego oraz Byłych sportowców po kontuzjach, którzy chcą wrócić do sportu.
- W ramach programu Doping - Rehabilitacja Haretskiego: Aktywni sportowcy; Zawodnicy paraolimpijscy.
- W ramach programu naturalnego odchudzania: Osoby z otyłością.
- W ramach programu regeneracji i immunoterapii: Osoby z chorobą onkologiczną; zakażone wirusem HIV; oraz pacjenci z AIDS.
- W ramach programu regeneracji i odmładzania: Naturalne odmłodzenie gerontologiczne - osoby w wieku 70+, 80+ oraz 90+.
Lekarze, naukowcy oraz osoby chętne do wzięcia udziału w projekcje należące do wyżej wymienionej grupy powinny w terminie do 25 grudnia 2018 roku, wysłać zgłoszenie drogą mailową wraz z informacją o sobie i celem uczestnictwa w programie. Program będzie realizowany w placówkach Akademii na terenie Polski i Rosji Istnieje możliwość realizacji projektu również na terenie innych ośrodków i innych krajów świata. Zgłoszenia prosimy kierować na adres e-mail - [email protected]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   poprzednia

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

kłopot ze stawami

Strony: 1 2