za Astre to bym paczke fajek co najwyżej dał, zepchnął ją w krzaki i zrobił z niej bude dla psa poczekaj jak ci ten TDS nawali to myszy się będą w nim lęgły _______________________________ Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda
^Kupiles bite szambo i w dodatku przeplaciles
Dałeś wiecej, ale zastanawiałeś sie ile dostaniesz teraz za ta puszkę sardynek podtrutych gazem?
nie zastanawiałem się bo nie sprzedaje póki co dalej robie ciekawe mody _______________________________ Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda
Jakie, lotka z azbestu?
@Tomek Mam trochę luźnego eternitu na stanie, jakbyś potrzebował np. zaizolować Astrę termicznie przed osiągnięciem Warp1, czy coś Piąteczka jak dla mnie fajna. Koleżka dawno temu miał ten silnik w Omedze, całkiem sobie chwalił, ale pompę robił Zmieniony przez - Neptas w dniu 2016-07-01 08:23:41
nie stać cię na benzynę to jeździj dieslem czyli jednak benzyniaki droższe w utrzymaniu? _______________________________ SzToCh
ciekawe mody losowe świece ze szrotu ?:D
I dębowe klocki hamulcowe
nie stać cię na benzynę to jeździj dieslem czyli jednak benzyniaki droższe w utrzymaniu? skoro drogie w utrzymaniu to zawsze można założyć gaz i jeździć za 1/3 ceny _______________________________ Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda