seewy, jasne, ze wiocha, a jeszcze lepszy motyw, ze imie tej laski bylo max*****owe, ale jak zawsze ******lilem 3 po 3 i jej nigdy tego nie powiedzialem. zyla w blogiej nieswiadomosci, i myslala ze posiada piekne imie. a tu taki*****
zebys to siwek slyszal, sam bys sie ze mna umowil
coraMietka, po pierwsze Ty to on, ona czy ono?
po 2. jasne, ze sie nie wysilam - JA NIE MUSZE
po 3. specjalnie dla Ciebie wymyslam za***sicie oryginalny komplement dla kobiety: jestes tak piekna jak kropla rosy na trawie o wiosennym poranku, usta twe niczym najdelikatniejsze roze, a wzrok twoj glebia oceanu bezkresnego
i co podoba sie? takie teksty to sobie mozna w dupe wsadzic. albo kolejne teksty typu ksiazkowe podrywanie "czesc gwiazdeczko, czy bolalo jak spadlas z nieba"normalnie tylko
Kuuurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, wezcie mi tu sciagnijcie specjaliste od dup, piszacego spod nicka rafee
wlasnie rafee, mamy tematy do obgadania
Zmieniony przez - Regggie w dniu 2006-03-15 02:36:48
czytam co piszesz i doszłam do wniosku, że dla ciebie to i tak bez różnicy
możesz mnie mianować "ziarenkiem piasku spod stóp Dejwa H."
wszystko jedno..
jak to mówią: nie te planety
reszty nie skomentuje, bo ogólnie sam sobie robisz najlepszy obciach
a poza tym
nie pojąłeś sensu mych słów
A co tu duzo pisac. Komplementow uzywaja faceci, ktorzy nie znaja innych sposobow aby naklonic dziewczyne do seksu. Prawienie komplementow to jeden z pierwszych stopni do slawnego "Jestes dla mnie zbyt dobry i powinnismy sie rozstac".
"Cześć kle0 jestem nie wiem czy mnie kojarzysz byłam pare lat z deberem z forum"
j/w jako przedstawicielka rodu przeciwnego mężczyznom uważam, że źle użyty komplement może dać odwrotny do efekt do zamierzonego Typu: "Do twarzy Ci w tej spince" jak rozumie to kobieta: "O co CI k**** chodzi, coś zrobiłeś?O coś musi chodzić bo mam ją od 2 dni a Ty dopiero teraz zauważyłeś" powaga.... :-p
Prawicie jej te komplementy a ona po jakims czasie sobie pomysli - no dobra jak ja jestem taka za***ista, ladna, cudowna, jestem dobrym czlowiekiem To po co ja jestem z takim pajacem (mysli o tobie i szuka kogos innego bo poczuje sie za pewnie
Ja nie mowie raczej komplementow - chyba ze jestem monco pijany. No ale ja ogolnie mam taktyke inna niz wszyscy
A mi sie zawsze zdawalo, ze dziewczyna lubi slyszec komplementy, tak samo jak lubi czasem dostawac kwiaty-pozytek praktyczny z tego zaden, ale one tak maja ze przywiazuja wage do takich glupich symboli .
Z tym, ze komplementy musza byc szczere. Ja nie potrafilbym zmyslac i pieprzyc 3 po 3, patrzac dziewczynie w oczy (chyba, ze po pijaku, ale to juz inna bajka ). Na szczescie akurat nie mam tego problemu, bo trafila mi sie laska, ktora zaj.ebiscie mi sie podoba .