Jest taka mo¿liwo¶æ, sama jestem 'przypadkowym' medium, od urodzenia przyci±gam duchy I zetknê³am siê z nimi ju¿ wielokrotnie.. Wracaj±c do tematu, je¿eli chcesz unikn±æ oszustwa mo¿esz zrobiæ to sam. Je¶li du¿o my¶lisz o takiej osobie i siê o ni± martwisz, duch tej osoby powinien to wyczuæ i wys³aæ ci wiadomo¶æ. Zale¿nie od tego jak silny jest duch i jak silna wiê¼ was ³±czy, wiadomo¶æ mo¿e mieæ ró¿n± formê, najczê¶ciej jest to sen, wiêc ja oczekiwa³abym tej osoby albo czego¶ z ni± zwi±zanego, ale nie wa¿ne co ci sie przy¶ni sprawdzaj senniki. Nie jeden, a kilka, bo niektóre siê nieco ró¿ni± od pozosta³ych.. Je¶li jednak na prawdê chcesz porozmawiaæ z medium ale boisz siê, ¿e cie oszuka nie mów za du¿o. Niemal ka¿de do¶wiadczone medium potrafi wyczytaæ to o czym my¶lisz, a prawdziwe potrafi wyczuæ czy jaki¶ duch próbuje siê z tob± porozumieæ i zobaczy twoj± aurê, czuli od razu bêdzie wiedzieæ ¿e co¶ jest nie tak. Niestety nie dotyczy to 100% medium i czasem pocz±tkuj±cy podaje siê za do¶wiadczonego i gdy co¶ wymknie siê spod kontroli zaczyna zmy¶laæ... tak wiêc albo milcz albo podaj drobne fa³szywe info i zobacz czy siê zorientuje, je¶li tak- masz doczynienia z prawdziwym medium i mo¿esz mu zaufaæ.... Mam nadziejê ¿e choæ trochê pomog³am i przepraszam za drobne zbaczanie z tematu ..