FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 10278 razy ¬

ROZRYWKA | Zdrowie
krew w stolcu 
[powiadom znajomego]    
Autor "krew w stolcu"   

Xeros

PESYMISTA

Wysłana - 7 październik 2015 17:33      [zgłoszenie naruszenia]

Kojarzę, gdzieś mi się przewinął twój temat z rozpoznaniem choroby. Pewnie nie zwróciłbym uwagi gdybym sam tego nie miał. Zawodowo zajmujesz się prowadzeniem treningów, czy coś pomyliłem?

Dereck1990
 Wysłana - 7 październik 2015 18:04      [zgłoszenie naruszenia]

sorry Pany ,może serio się mało przejmuje,ale to zapewne dlatego,że nic mi nie jest tzn.czuje się normalnie,tylko czasem coś pogulgota w bębnie .na skierowaniu mam napisane "obs jelita grubego"

wiadomo,że zdrowie jedno i mądry człowiek po szkodzie więc się zapisze jak najwcześniej,a doktorek sugerował hemoroidusy

Eclipse21
PELEMELE
 Wysłana - 7 październik 2015 18:28      [zgłoszenie naruszenia]

Xeros - zgadza się.
Ja zbagatelizowałem pojawiającą się krew w stolcu i summa summarum 3 tygodnie wypróżniałem się samą krwią, z ogromnym bólem, parciem i co najgorsze - nie dało się tego przytrzymać, powstrzymać, ataki był nagłe, nawet kilkanaście x dziennie.

XXX

Dereck1990
 Wysłana - 7 październik 2015 18:54      [zgłoszenie naruszenia]

a ile zwlekałeś zanim poszedłeś do lekarza ?bo ja coś podobnego miałem wcześniej ale to bardzo sporadycznie może z raz na miecha i to przeważnie po bibce +czymś ostrym na kacorze .
jestem jeszcze ciekaw jaki negatywny wpływ na to ma alko i ostre rzeczy bo mysle narazie odstawić/ograniczyć do minimum bo oprócz tego problemu mam problem z wątroba zdiagnozowany pare lat w tył i tak mało pije ale weekend rządzi się swoimi prawami

Zmieniony przez - Dereck1990 w dniu 2015-10-07 19:04:08

Xeros

PESYMISTA

Wysłana - 7 październik 2015 19:15      [zgłoszenie naruszenia]

Mocno gryzie się choroba z pracą? Czy może leki na tyle ogarniają temat, że normalnie funkcjonujesz?

Dereck1990
 Wysłana - 7 październik 2015 19:35      [zgłoszenie naruszenia]

oj chłopaki z tymi lekami itd to mnie zestresowaliście.. że tez chu*** młodych się łapią..

Eclipse21
PELEMELE
 Wysłana - 7 październik 2015 21:33      [zgłoszenie naruszenia]

To jest świeża sprawa Xeros, 17 lipca trafiłem na SOR, po miesiącu wyszedłem ze szpitala, zostawiwszy tam 20kg. Pracuję i trenuję już niemal jak dawniej, oczywiście na nieporównywalnych ciężarach i niższej intensywności. Początki były ciężkie, bo wciąż wychodzę z anemii, kręcenie się w głowie, lekkie zaćmienia itd.
Kolonoskopii nie miałem, bo przy takim zaostrzeniu to niemożliwe, była tylko sigmoidoskopia.
Kolonoskopia pod koniec października, pod narkozą

XXX

Dereck1990
 Wysłana - 8 październik 2015 08:39      [zgłoszenie naruszenia]

masakra jak to wszystko czytam...przynajmniej wiem,że nie mogę tego odkładac,a tak to zapewne czekał bym aż coś się stanie..

edit
załatwie wszystko szybciej niż myślałem- o dziwo mam skierowanie do chirurga ale w tym szpitalu jest gastrolog więc myślę,że w miare pójdzie . pani przez telefon kazała tylko z skierowaniem stanąć i czekać na kolejke-a reszte się dowiem bo ona nie wnika co jest na skierowaniu napisane ,trochę się boję ale zapewne 1wizyta to będzie jakaś rozpoznawcza wywiad czy coś..

Zmieniony przez - dereck1990 w dniu 2015-10-08 11:27:11

kulawy92
 Wysłana - 8 październik 2015 21:01      [zgłoszenie naruszenia]

Ta krew to też w sumie mogą być hemoroidy, ale lepiej sprawdzić, skoro masz jakieś tam bulgotanie/pobolewanie itd.

Akurat badanie ''palcem'' to tam mały chvj, gorsze są te kolonoskopie na żywca i tego typu atrakcje. Na początek picie 4 litrów środków przeczyszczających a potem rzeźnia podczas badania + pani pielęgniarka z tekstami w stylu ''no luźniutko, co sie tak napina''

Mi się podobne przygody z CU zaczęły prawie 3 lata temu, najpierw w ogóle tego nie mogli zdiagnozować, potem jeszcze mnie w szpitalu przypadkiem zarazili pewną bakterią i bilans ogólnie taki że jestem do tyłu z 25 kg i o normalnym funkcjonowaniu to trudno mówić - taki lekki survival dzień w dzień, mam nadzieję że w końcu się polepszy na dłużej, bo już wysiadam

Także do lekarza czym prędzej i odpuść chwilowo alko, kebaby i inne tego typu cuda

T_E_O
 Wysłana - 9 październik 2015 11:49      [zgłoszenie naruszenia]

Tak sobie czytam ten temat i szczerze współczuję takich problemów ze zdrowiem w tak młodym wieku. Nie rozumiem jednak pewnych zachowań niektórych użytkowników, no sorry ale srać krwią kilka razy dziennie przez trzy tygodnie i unikać lekarza to moim zdaniem . Przecież takie schorzenia nie przebiegają bez objawów a fontanna krwi z dupy do standardów raczej nie należy. Sam raczej unikam lekarzy i nie zawracam im dupy jakimiś błahostkami, ale takich objawów jak wyżej na pewno bym nie zbagatelizował i nie leciał bym pierwsze z pytaniem na forum tylko do rodzinnego po skierowanie na badania. Do autora a co by było gdyby ktoś na forum odpowiedział Ci że sranie krwią jest ok i nic się nie dzieje to co do lekarza byś się nie udał. A tak z ciekawości i bez żadnej uszczypliwości z mojej strony to jak powstaje taka choroba co ją powoduje, śmieciowe żarcie, wóda czy może uwarunkowania genetyczne, z tego co widzę to Eclipse raczej michę trzymasz i dbasz o siebie.

Zmieniony przez - T_E_O w dniu 2015-10-09 11:51:40

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 4 strony.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

krew w stolcu

Strony: 1 2 3 4