FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 10277 razy ¬

ROZRYWKA | Zdrowie
krew w stolcu 
[powiadom znajomego]    
Autor "krew w stolcu"   

INSOMNIA
 Wysłana - 18 październik 2015 19:22      [zgłoszenie naruszenia]

jak wygląda krew w kupie?
widać jak na dłoni, że to krew czy kaka jest taka jakby osmolona czy jak?

i czy temu towarzyszą jeszcze jakieś inne objawy?

Zmieniony przez - Don quixet w dniu 2015-10-19 20:23:16

Xeros

PESYMISTA

Wysłana - 19 październik 2015 00:55      [zgłoszenie naruszenia]

ja widziałem tylko na papierze. m.in. dlatego, że nie miałem muszli z półką i w sumie to mi wystarczyło, nie musiałem bardziej drążyć tematu.

INSOMNIA
 Wysłana - 19 październik 2015 18:50      [zgłoszenie naruszenia]

a to nie, na papierze nigdy nie widziałem

czasami mam tak że np niektóre fragmenty klocka mają ciemniejszą barwę niż inne i myślałem, że to to może być krew ale w sumie tak długo już to mam, że gdyby to było coś poważnego to już dawno bym czuł tego konsekwencje

Dereck1990
 Wysłana - 21 październik 2015 07:32      [zgłoszenie naruszenia]

juz kompletnie zgłupiałem :D czasu na badania nie miałem ale "objawy" ustały ,powtórzyły się po jedzeniu buraków ćwikłowych-więc chyba trochę wyolbrzymiłem problem,wcześniej ich nie jadłem dlatego nie sądziłem,że to może być od tego,śladu w klocku/na papierze brak ,ale skoro i tak mam skierowanie to się zapewne na dniach wybiorę

dżiajdżo
 Wysłana - 23 październik 2015 13:26      [zgłoszenie naruszenia]

Ja od grudnia mam objawy, które mogą wskazywać na wrzody żołądka/dwunastnicy i jak byłem u lekarza w styczniu to wszystko było ok oprócz lekko podniesionej amylazy w moczu. Dostałem też skierowanie do gastrologa ale (jaki ja ****a głupi jestem) nie chciało mi się czekać ~3 miesiące. Od wczoraj zauważyłem kał smolisty więc dzisiaj zarejestrowałem się prywatnie do gastrologa na za tydzień i do rodzinnego na poniedziałek, ale jak jeszcze raz zobaczę ten kolor w kiblu to chyba za******lam na SOR...
Chyba za długo byłem 100% zdrowy (przez 25 lat najcięższa choroba to 5-dniowa grypa) i teraz ****a być może zlekceważyłem coś grubszego.

PS. Liczę na pocisk od umysłowych *****

Zmieniony przez - dżiajdżo w dniu 2015-10-23 13:29:02

Dereck1990
 Wysłana - 28 październik 2015 07:38      [zgłoszenie naruszenia]

dlaczego ktoś ma Ci cisnąć,zdarza się ktoś młody myśli ,że jest nie do za*** mnie też chirurg wysłał do gastrologa a zmarnowałem cały dzień w kolejce żeby dostać głupie skierowanie .

Nindżor
hipochondryk
 Wysłana - 14 luty 2016 01:35      [zgłoszenie naruszenia]

kurkuma bardzo pomaga utrzymać stan remisji colitis ulcerosa - tylko trzeba zrobić mix z pieprzem - wtedy sie łatwiej wchłania - poczytajcie o tym - ja miałem niedawno zaostrzenie i mineło mi po 3 dniach (w porę zacząłem pić herbaty z kurkumą, pieprzem i imbirem) kurkumina obniża tnf Alfa który jest odpowiedzialny za zaostrzenie w naszej chorobie - ja spożywałem przy zaostrzeniu w dawkach około 1-2g/kg masy ciała na dobę

Zmieniony przez - Nindżor w dniu 2016-02-14 01:36:13

Cheetos5
 Wysłana - 2 marzec 2016 00:31      [zgłoszenie naruszenia]

Powie ktoś jak odróżnić objawy choroby od skutków jedzenia ostrego jedzenia?

Jasno czerwony kolor zauważałem wielokrotnie - na papierze, pierwszy raz zwróciłem uwagę na to z 4-5 lat temu, ale do tej pory nic mi nie jest. Nie towarzyszy mi żaden ból, nie zauważyłem ciągłości kilka dni z rzędu.

Co własne zauważyłem to wskazywałoby na przetarcie (?) właśnie po ostrej, tudzież niezdrowej diecie ostatniego wieczora/dnia.
Mimo wszystko chciałbym rozwiać wszelkie wątpliwości, bo czytając poprzednie osoby to nie wiem sam co o tym myśleć.

Zmieniony przez - Cheetos5 w dniu 2016-03-02 00:32:20

z zasady nie pije na trzezwo,
z reguły nie sypiam bezsennie...

Znawca -

Dereck1990
 Wysłana - 5 październik 2016 06:36       [zgłoszenie naruszenia]

ja problem odpuściłem z tym że zdrowa micha ponad pół roku i brak tych objawów .

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 4 strony.   poprzednia

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

krew w stolcu

Strony: 1 2 3 4