FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 10252 razy ¬

ROZRYWKA | Zdrowie
krew w stolcu 
[powiadom znajomego]    
Autor "krew w stolcu"   

Dereck1990
 Wysłana - 4 październik 2015 10:00        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

witam mam pytanie od czasu do czasu w stolcu zauważam krew dziś i wczoraj mi się to powtórzyło i mam pytanie czy to jest wystarczający powód żeby iść do lekarza ? jutro i tak musze iść po inne skierowania..więc pewnie o to się też zapytam,tylko tu mogę to zrobić na luzie.. wpisywałem w google czego tak może być,ale chyba u 25 latka nie będzie żadnego raka jelita czy coś ? prosze o poważne odpowiedzi

Eclipse21
PELEMELE
 Wysłana - 4 październik 2015 11:52      [zgłoszenie naruszenia]

Natychmiast kontaktuj się z gastroenterologiem. Don potwierdzi
Ja sie spóźniłem z reakcją i doigrałem się wrzodziejącego zapalenia jelita grubego, bagatelizowałem objawy i co? W lipcu mną pozamiatało, a nasz wiek (26l) uwielbiają wszelkie choroby jelit

XXX

Dereck1990
 Wysłana - 5 październik 2015 08:01      [zgłoszenie naruszenia]

Dobrze,dzięki.. dziś to samo 3 dzień z rzędu ,więc czas na lekarza-tylko się jednego wsydze,tego badania z palcem,no chyba,że są inne sposoby..

edit muszę odwlec zapomniałem,że nie jestem ubezpieczony ale w środe się zarejestruje dostane kwit,że bezrobotny,to można do lekarza iść

Zmieniony przez - Dereck1990 w dniu 2015-10-05 15:40:56

Eclipse21
PELEMELE
 Wysłana - 5 październik 2015 17:46      [zgłoszenie naruszenia]

palec to nic przy tym co może Cie spotkać jak nie zareagujesz

XXX

Dereck1990
 Wysłana - 6 październik 2015 08:11      [zgłoszenie naruszenia]

z początku myślałem,że to po kebsach itd bo miałem tak po ostrym żarciu,ale teraz te bulgotanie+ cześciej nic trzeba będzie "przeboleć" ewentualne badania no chyba,że istnieje jakaś alternatywa chociażby jakieś droższe badania .zdrowie jest jedno a ja mam z nim same problemy :<

Dereck1990
 Wysłana - 7 październik 2015 14:25      [zgłoszenie naruszenia]

wypisał skierowanie na gastroskopie czy jakoś tak i mówił,że raczej w tym roku się nie dostane super -,- może mnie nie wysprzęgli jak was .mówil,że zabieg pod narkozą więc luz.

Xeros

PESYMISTA

Wysłana - 7 październik 2015 14:57      [zgłoszenie naruszenia]

Jeśli rzeczywiście kiepsko się czujesz staraj się wyprosić wcześniejsze terminy, nawet kosztem wyolbrzymiania pewnych spraw.
Najgorzej jest jeśli ktoś nigdy nie miał poważnych dolegliwości, nie potrafi swobodnie rozmawiać o pewnych sprawach. U mnie od pierwszych objawów do diagnozy minęło prawie 1,5 roku. Głównie przez moje głupie podejście. Jak dostałem w końcu skierowanie na kolonoskopię to oczywiście termin był za jakieś 3-4 miechy. Czułem się na tyle c***owo, że zapytałem gdzie i za ile mogę to zrobić prywatnie. Kobieta w recepcji ogarnęła w końcu jakiś termin za 2 tygodnie.

CU, nie polecam.

Eclipse21
PELEMELE
 Wysłana - 7 październik 2015 15:47      [zgłoszenie naruszenia]

Gastroskopie ? Pod narkozą ? "czy jakoś tak" ?
ogarnij się chłopie i zainteresuj się swoim zdrowiem.
Jak jesteś gotowy położyć sie do szpitala to wjeżdżaj na SOR, powinni Cie przyjac z krwią w stolcu, możesz lekko wyolbrzymić co nie co.

Xeros a Tobie co było/jest ?

XXX

INSOMNIA
 Wysłana - 7 październik 2015 15:57      [zgłoszenie naruszenia]

w swojej kupie masz krew i możesz mieć poważne problemy, a traktujesz to jak grypę.
Lepiej się zainteresuj teraz, bo za jakiś czas możesz potrzebować takich instrukcji.
[stomalife.pl/wp-content/uploads/2015/05/Atlas_stomijny_1.jpg]

Xeros

PESYMISTA

Wysłana - 7 październik 2015 16:40      [zgłoszenie naruszenia]

Wrzodziejące zapalenie jelita grubego. Zajęte całe jelito, aktualnie remisja.

Eclipse21
PELEMELE
 Wysłana - 7 październik 2015 17:09      [zgłoszenie naruszenia]

To możemy sobie żółwia zbić :/

XXX

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 4 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

krew w stolcu

Strony: 1 2 3 4