Autor |
"kumpela z klasy" |
|
MaKoWiAk
|
|
Wysłana - 14 październik 2006 22:48 | zgłoś naruszenie regulaminu
witam ludziska powiem krótko , bzykac mi sie chce cholernie , , pare dni temu moja siostra wyjechała do angli i zostawila mi klucze od swojego domu i musze to jakos wykorzystac , moja kumpela z klasy namnie leci , i napewno bym mógł z nią cos tego .. zreszto kazdy z nią moze bo jest delikatnie mówiac łatwa jak mycie zembów ale przejdzmy do rzeczy ona ma chłopaka , a mimotego lizała sie zemna i dotykala mnie na szkolnej dysce , niepowiem bo jak widze jej tyłeczek itd . to mi fredzio sztywnieje heh . Moze to głupie ale , szkoda mi jej chłopaka , znam go troche to spoko kolo, wspólczuje mu troche takiej laski .
wacham sie czy zaprosic tą moja kumpele , a jego dziewczyne do chaty siory na małe conieco. jak uwarzacie co mam zrobic zaprosic ją
( napewno przyjmnie zaproszenie ) i wybzykac czy byc wpozo dla kola i dac se z tym spokuj ??
| |
|
 |
|
|
Hakelbery
|
degustator
|
|
Proste jak to dobry koleszka to nie ma mowy, jesli znajomy to rozkmin
 |
|
|
mmaassoonn
|
|
Zwal sobie konia. I naucz sie zasad ortografii.
Zmieniony przez - mmaassoonn w dniu 2006-10-14 23:01:35 |
Ekspert -
 |
|
|
MaKoWiAk
|
|
ortografi sie nie naucze bo jestem dyslektykiem  |
 |
|
|
skafi
|
|
|
|
mmaassoonn
|
|
Ale konia zwalić sobie możesz, chyba masz ręce ? |
Ekspert -
 |
|
|
MaKoWiAk
|
|
kolezka ... hmm , powiem tak dobry kolega mojego kolegi ,moze to głupie , ale poproastu jakos mo go szkoda , jak ona go tak w hu ja sadzi .on wierny jak pies a ona sie po rowach pierd o li .z jednej strony niechce sie przyczyniac do robienia kogos w konia a z drógiej , niemoge sie oprzec tej dupie . |
 |
|
|
MaKoWiAk
|
|
ręce mam ale krzywe  |
 |
|
|
mmaassoonn
|
|
Nie mozesz sie oprzeć, a to masz problem, kupię ci podłokietnik Olej dupe, jeszcze złapiesz jakiegoś drożdża albo innego grzyba
Zmieniony przez - mmaassoonn w dniu 2006-10-14 23:10:05 |
Ekspert -
 |
|
|
Madness666
|
|
Korzystaj z każdej okazji i ruchaj ruchaj ruchaj
|
kemesO
|
Analityk
|
|
weź jej zafunduj jakiś miły wieczór, bądź szarmancki, nie mów wiele, tylko słuchaj jej, ale NAWET JEJ NIE DOTKNIJ!!! ciągle jej mów jaka to jest piękna, jak Cię kręci itp, zjedzcie fajną kolacyjkę przy świecach ble ble ble
...
aż w końcu ona nie wytrzyma i zacznie się drzeć:"w.y.p.i.e.r.d.o.l mnie jak świnię!!!"
a Ty jej na to:"w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j świnio!!!"
|