FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 4039 razy ¬

ROZRYWKA | Elektronika
kupujemy telefon: k850i vs iPhone vs N82 
[powiadom znajomego]    
Autor "kupujemy telefon: k850i vs iPhone vs N82"   

Solitarius
 Wysłana - 11 marzec 2008 21:53        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Czesc, w czerwcu wymieniam tel. na nowy, ale nie wiem, na ktory się zdecydować. Mozecie mi po krotce wskazac ich najmocniejsze i najslabsze cechy?

Z mojej strony to wyglada tak: k850i bo jestem zaprzyjazniony z k750i i cenię sobie tą przyjaźń, iPhone bo mam iPoda Touch i uwazam, ze MultiTouch jest swietny, a N82 bo ma GPS'a i swietny aparat.

To, ze powiem, ze zalezy mi na necie i aparacie niewiele zmieni bo iP ma swietną przeglądarkę, a N82 i k850 porownywalne aparaty... ;p Tak wiec proszę o wskazanie mi najmocniejszych i najslabszych stron tych maszynek

tabcin
 Wysłana - 11 marzec 2008 23:07      [zgłoszenie naruszenia]

-iphone fajna zabawka, ale praktyczny to on nie jest imo
- k850 i n82 nie maja podobnych aparatow, k850 robi gorsze zdjecia niz k800..

Znawca -

kilimandza
 Wysłana - 12 marzec 2008 15:37      [zgłoszenie naruszenia]

iphone w ogole nie bralbym pod uwage,zabawka do pokazania znajomym w gm wg mnie.Moze sie myle,bo nawet nie mialem okazji sie dluzej pobawic,ale takie robi na mnie wrazenie.

Se nie bylby zly,jak lubisz to bierz...ja bym jednak wzial nokie.
symbian,a procz tego nie spadnie tak szybko z ceny jak SE wiec mniej stracisz jak bedziesz chcial sprzedac.

tabcin
 Wysłana - 13 marzec 2008 02:10      [zgłoszenie naruszenia]

jak już kupujesz telefon za taka kase to proponuje nokie jeszcze nokie n81, n95 i SE w960i

Znawca -

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 13 marzec 2008 09:50      [zgłoszenie naruszenia]

symbian

ja nie wiem czemu ludzie uwazaja ten syf za zalete, tak czy siak tez wybral bym Nokie z tych trzech

ale ja tam polecam LG KU 990 bedziesz mial i touchpad i zaj.. aparat w jednym, tyle ze brak gpsa.

Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2008-03-13 09:52:02

Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.

Znawca -

kilimandza
 Wysłana - 13 marzec 2008 10:15      [zgłoszenie naruszenia]

moze dlatego ze jest full aplikacji ktore mozesz latwo zmieniac zaleznie od potrzeb.

pomijam fakt,ze jak ktos nie potrafi zadbac o tel i nawrzuca sobie pelno gowna to tel bedzie mulil.

ja po doswiadczeniach z ku800 trzymam sie z daleka od lg.

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 13 marzec 2008 11:19      [zgłoszenie naruszenia]

a no chyba ze ktos uzywa telefonu do gierek itp. a dzwonienie to dla niego dodatek

p.s. jakie miales problemy jesli wolno spytac z ku800 ? ja narazie ze swoim modelem zadnych. ten ku800 to chyba ze sliderem jest ? ja odradzam wszelkei telefony ze sliderem, miedzy innymi tez n95.

Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2008-03-13 11:22:47

Znawca -

kilimandza
 Wysłana - 13 marzec 2008 11:31      [zgłoszenie naruszenia]

hmmm...nie chodzi tu nawet o gierki ale multum aplikacji i latwosc w dostosowaniu do swoich potrzeb tel z symbianem.

mialem ku800 dwa razy,zepsul sie tylko za pierwszym razem-i to wlasnie slider,cos sie stalo z tasma i wyswietlacz robil sie caly zolty(i to po krotkim czasie uzytkowania), za drugim razem w sumie nie bylo jakis problemow technicznych,ale ogolnie tel mimo ze z ciekawym designem to troche mnie zawiodl-dziwne menu,niewygodne guziki jak sie ma duze palce...moze to kwestia przyzwyczajenia,bo mialem go stosunkowo nie dlugo.

chociaz przyznam szczerze,ze podobal mi sie wyglad jenego LG ostatnio,niestety nie wiem jaki model,taki z duzym wyswietlaczem

Zmieniony przez - kilimandza w dniu 2008-03-13 11:31:47

Zmieniony przez - kilimandza w dniu 2008-03-13 11:33:13

sandmann21
 Wysłana - 13 marzec 2008 11:58      [zgłoszenie naruszenia]

Nokia.

Symbian nie sluzy tylko do instalowania gierek ale tez do takich 'glupot' jak divix playerow, office'a czy zipa

Do tego n82 ma bodajze akcelerometr wiec masz namiastke iSzrota.

I od******lic mi sie od n95

Zmieniony przez - sandmann21 w dniu 2008-03-13 12:00:36

MAFIA INSO%-) -SZEF WSZYSTKICH SZEFÓW
LEWIS HAMILTON DZIAŁU "MULTIMEDIA"
INSOMNIA 2529
BOŻE BROŃ

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 13 marzec 2008 12:38      [zgłoszenie naruszenia]

ja nie mam symbiana a odtwarza mi divxy, pliki office, pdf itd. bez zadnych szemranmych aplikacji

a od n95 sie nie od******le, bo to plastykowy, tzreszczacy tandetny szajs no ale liczy sie wnetrze

Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2008-03-13 12:39:19

Znawca -

kilimandza
 Wysłana - 13 marzec 2008 13:03      [zgłoszenie naruszenia]

n95 rzeczywiscie tak z***anie wykonana?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

kupujemy telefon: k850i vs iPhone vs N82

Strony: 1 2 3