"To w takim razie masz bardzo dziwne podejście... żeby nie powiedzieć głupie,
skoro znajduje się osoba, z którą chce być bardziej niż z aktualną to wytłumacz mi czemu mamy dalej trwać w aktualnym związku?"
To i tak jest zdrada, bo będąc z osobą którą się kocha nie może dojść do sytuacji, że zako****emy się w kimś innym. Nie widzę wielkiej różnicy w sytuacji, gdy laska pewnego dnia mi powie że nie chce ze mną być bo poznała kogoś innego kto jej bardziej odpowiada, a w sytuacji, kiedy będzie mnie zdradzać i w końcu mi powie, że to koniec. W obu przypadkach mamy do czynienia ze zdradą, w przypadku pierwszego wariantu laska zachowuje choć trochę przyzwoitości, że nie trzyma nas tak na wszelki wypadek.
Sweet bo to jest chyba tak, że jest się w związku spotyka się jakaś inna osobę zdradza się obecną partnerke/partnera...nie zostawiamy obecnej/obecnego z takiego powodu, że jesteśmy wygodni
dlaczego mamy zostawić coś co znamy i z kim jest nam w miare dobrze dla kogoś kto jest nie znany i może po miesiącu okazać się totalną pomyłką...chyba tutaj o to chodzi
ze jeden typ facetów zdradza z nudów, gosć jest rozrywkowy i obecna laska go nudzi, wiec ja zdradza.
inny typ, nie dostaje w związku tego czego chce wiec szuka tego czegoś gdzie indziej.
trzeci typ-kurevski zdradza bo lubi
reszta nie zdradza, bo albo ma zasady, albo się boi zdradzić.
z moich obserwacji wynika, że jest to jeden i ten sam typ - niedowartościowany słabeusz psychiczny.
a laska co zdradza bo tak lubi albo nie ma tego co chce, jest rozrywkowa, dajka, blachara, taka co leci na kase, lodziara, zdradza sama nie wie dlaczego, zdradza bo sie rozstala z chlopakiem na jeden dzien, zdradza bo sie napila, zdradza bo poznala kogos fajnego, bo jej sie nudzi, bo ma puste konto w telefonie, bo ma nowe spodnie itd to z moich obserwacji to jeden i ten sam typ urazu psychicznego a to sie nazywa "popi*rdoleniewełbie"