Autor |
"mezczyzna i wibrator...o czym to swiadczy" |
|
Baka
|
|
Wysłana - 19 luty 2006 21:39 | zgłoś naruszenie regulaminu
witam
Moj znajomy przyznal mi sie ostatnio ze poprosil dziewczyne zeby wsadzila mu wibrator w odbyt. Uznal ze to bylo bardzo przyjemne. Zrobil to 2 razy.
Sklonilo mnie to do zastanwienia sie nad tym czy to normalne i czy moj kolega nie ma jakis ukrytych sklonnosci.
Dodam ze dotychczas nic nie zwrocilo mojej uwagi, nic nie wskazywalo.
Spotyka sie z dziewczynami, uprawia z nimi sex.
ten temat jest na serio, nie jest prowokacja.
| |
|
 |
|
|
Havoc2005
|
|
No coz twoj znajomy wykazuje pewne sklonnosci homoseksualne. Moze byc to spowodowane nie zdenifniowana orientacja seksualna albo poprostu checia zaznania innych doznac seksualnych. Nie umniejsza to faktu ze jest to pewna dewiacja.
|
loker100
|
|
Twój kolega ma skłonności gejowskie. Lepiej z nim nie pij.
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
|
|
michuXTC
|
|
pewnie inne rzeczy też już sobie wkłada w odbyt, nie tylko wibrator  |
 |
|
|
Raptor10
|
|
pic jak pic ale spac bym sie nieodwazył w tym samym pokoju
|
|
GB
|
|
Raptor, o co chodzi, przecież nawet jeśli ma takie skłonności (a troche na wyrost mu je dopisujecie, ale to inna sprawa) to niedwuznacznie wynika że jest stroną bierną, więc możesz spać spokojnie bez obawy o swojego dupala... |
 |
|
|
RA1NM4N
|
|
|
|
rafee
|
|
ludzie sobie sraja na klaty i rozmazuja albo sikaja do buzi. Kazdy robi to co lubi.
Ja w dupie mam exit only
|
|
Regggie
|
PUMBUS
|
|
|
|
Raptor10
|
|
no tak wkoncu gościu ma ochote tylko żeby mu włożono wbrator w dupe ,wiec mam gwarancje że nie zachce włożyc komus ??....nie sądze .. ja tam jesli bym musial to bym spał w dzinsach z mocno zawiazanym paskem
|