ja jestem w drugiej klasie lo i mam dwie pary w klasie...jedni sa ze soba prawie od poczatku pierwszej klasy, poznali sie we wrzesniu i jakos tak w pazdzierniku zaczeli chodzic, sa ze soba do tej pory a drudzy jakos tak od sylwestra zgadzam sie z kims kto wypowiadal sie wczesniej, to ze moga sie widziec praktycznie non stop w szkole to jest zarowno plus jak i minus
już przestało mnie dziwic, że te problemy są tak *****sko bezproblemowe
jednak dziwi mnie to, ze Ci ludzie nie mają przyjaciół, jak ja miałem problem z panienką albo sam sobie z tym radziłem albo szedłem do kumpla"
nareszcie jakieś zdrowe podejście do sprawy!! SOG
Ja mam u sibie w klasie tez pare jadna znam ich bardzo dobrze bo koles to jest jednym z moich najlepszych kumpli w klasie a jego klientka jedna z najlepszych kolezanek (pewnie dlatego ze dziewczyna kumpla to poznalem lepiej) ale niewazne sa ze soba od poczatu 2 klasy jakos w pazdzierniku ona doszla do nas od drugiej klasy a wiec szybko sobie podeszli do gustu i sa ze soba razem do tej pory i wiadc ze jest im ze soba dobrze
edit: teraz jestem w klasie maturalnej
Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2006-01-12 21:19:22
dla tych co byli wyrozumiali zaraz rzuce soga a dla reszty <cenzura>....
a co do .. niej.. .. ktoś mówił że do końca tego dnia mam napisać że coś w tym kierunku zrobiłem itp.. too.. sie doczekał
zaprosiłem ją na herbatke.. a skończyło sie na takim "ciumkaniu" o jakim nie marzyłem .. coś wspaniałego poprostu PPP jestem happy i w nosie mam chamskie docinki od niektórych z was .. sam już doszedłem do tego co mam zrobić.. i.. "przepraszam że tu napisałem.. i w ogóle przepraszam że to forum jest właśnie od takich spraw.." (:-/).. no ale.. tzw. no comment w niektórych sprawach .. dzięki za wszystkie "wporządku" odpowiedzi ... pzdr.
a ja w klasie mam ojca i matke od koncowki 2 klasy tylkoze byli ze soba 2 lata juz i jak sie dziecko urodzilo wszystko im sie rozpadlo :/ szkoda panny, bo on to tylko alimenty placi, a nie sa to kosmiczne sumy