Autor |
"mieć dziewczyne w klasie" |
|
zrk
|
|
|
|
accuface
|
|
Behemot napisał "...zawsze mnie smieszyly historie ... kiedy tworzyla sie para na ostatnim roku studiow. delikatnie mi to zawsze smierdzi taki nagly wybuch uczuc ..."
dokladnie hehe to ma nawet swoja nazwe mówiliśmy na to "Symptom V roku" czasami zaczynał sie on juz na IV tym.
|
minevra
|
|
Czołgiem
Właśnie jakieś 5 minut temu rozstałem się z dziewczyną z klasy.. Byłem z nią ponad 2 miesiące i muszę powiedzieć, że jest bardzo poważny minus.. Jak przebywasz z nią cały czas w szkole to nie ma takiego parcia, żeby spotykac się po lekcjach.. Nawet jeśli bardzo ją kochasz i bardzo ci na niej zależy.
|
slaweh
|
|
crociet - ja to pisałem, że masz napisać że coś zdziałałeś, ale jak do tej pory to chyba nie dostałem maila, że otrzymałem sog'a od ciebie. Nie żebyś się narzucał, ale sam wiesz jak sprawa wygląda........
 |
|
|
crociet
|
|
|
|
itz
|
|
crociet: Gratulacje  |
 |
|
|
slaweh
|
|
|
|
pafffcio
|
|
crociet cieszymy sie,cieszymy:) |
 |
|
|
vorhil
|
|
znajomy w lo mial dziewczyne w swojej klasie , na poczatku wszystko fajnie pieknie tylk jak sie rozstali to juz bylo gorzej przestali sie do siebie odzywac cala klasa o nich plotkowala i takie tam , ogolnie nie mila atmosfera miedzy nimi panowla bo niby sie rozstali a i tak zmuszeni byli widywac sie prawie codziennie na lekcjach
|
 |
|
|
minevra
|
|
|