Autor |
"minetka" |
|
Nastoletni
|
|
Ale nie mowicie z tego co widze o jednorazowych wakacyjnych akcjach tylko o dlugich zwiazkach. A jak w zwiazku ludzie sie kochaja to nikt panny szmata nie nazwie, no sorry. I tak wg. mnie jest tez z oralem. Jezeli obydwie osoby darza siebie zaufaniem ktory buduja juz jakis czas to nie ma w tym nic ponizajacego.
Artq sog za wierszyk chociaz do mickiewicza jeszcze troche brakuje:] |
 |
|
|
iwonus_s
|
|
galaz: teraz to rzeczywiście walnęłeś.
myślisz, że chlopak bylby ze mna bo nie chce mi sprawic przykrosci??
zabawne.
nawet na mysl mi to nie przyszlo.
ale biorąc pod uwage podsunięty (twoj) pomysl, mam wiele dowodów, które by temu zaprzeczały.
a co do oralu, panowie, jezeli dziewczyna tego nie chce robic, to po co ją do tego zmuszać??
czy wg. Was właśnie to jest wyznacznikiem szczęścia, miłości, zaufania??
mój związek jest przez to mniej wartościowy, mniej w nim szczęscia, zaufania, miłości, bo nie chcę wziąć do buzi??
takie podejscie do sprawy jest idiotyczne.
|
|
Cronos
|
|
Iwonus zgadzam się. Jeśli ktoś czegoś nie lubi to po co zmuszać? Moja pani też niezbyt lubi się nim pobawić ustami, ale czasem jak ją najdzie to mmm To tak jakby np partnerka lubiła s/m a Ty nie. Czy robiłbyś to tak jak ona lubi, jeśli nie sprawiałoby Ci to przyjemności?
Pozdro
|
marcinn18
|
|
musisz dosyc gleboko dezodorant wsadzic jako gra wstepna i popsikac troche jej, to napewno niebedzei smierdziec:p |
 |
|
|
los_harros
|
|
|
|
nioonia
|
|
los popieram... takie nastawienie powinni miec wg mnie chlopacy  |
Znawca -
 |
|
|
Helevorn
|
|
Eee tam - nie kazdy moze sobie wyobrazic zycie bez seksu oralnego - np. ja
 |
|
|
nioonia
|
|
Helevorn a gdyby Ci sie trafilo tak ze zakochalbys sie tak naprawde w dziewczynie ktora tych pieszczot robic nie lubi to co bys zrobil?
chyba bys to uszanowal jesli bys ja kochal?  |
Znawca -
 |
|
|
iwonka_87
|
|
los_harros sog.
|
|
marcinn18
|
|
powiedz jej delikatnie ze jej pipka wonia i że tak niemoze byc bo niepolizesz jej :p |
 |
|